John Frieda beauty

brand_large_1548Midden in een zaal van het kleine Amsterdamse Tobacco theater staat voor de gelegenheid een blow dry bar. Op het podium laat een hairstylist van John Frieda bij twee prachtige modellen zien hoe je met het gebruik van een van de nieuwe hairsprays van het merk in een hand omdraai hele verschillende haarstijlen maakt. Hun haar ziet er geweldig uit. Volgens de stylist moet het er effortless uitzien. Niet alsof je er uren op hebt staan zwoegen.
O, you have gorgeous hair, roept de enthousiaste senior hairstylist Jake Davis. Ik kijk hem wat verbaasd aan en denk bij mezelf: ‘Dit verregende, verlepte bosje haar?’ Maar als de speciaal ingevlogen haargoeroe uit de Londense salon van John  Frieda dat zegt, dan zal dat wel zo zijn.

Gelukkig kon dat treurige bosje haar na de presentatie van de nieuwe producten rekenen op een opknapbeurt bij de blow dry bar. Heerlijk! Wie vindt dat nou niet geweldig om even flink verwend te worden.

Her en der in de zaal stonden de nieuwe producten opgesteld. De Salon Quality Hairspray collectie in drie verschillende sterktes:Touchable Memory, Contious Control en Ultimate Fixation. Het nieuwe Forever Smooth shampoo en conditioner duo uit de Frizz Ease lijn en de 7-Day Volume In-shower treatment om al in de douche aan geweldig volume te helpen.

Aan het einde van de pampermiddag kregen we nog een tasje met deze overheerlijke producten mee. Zodat we thuis ook fantastisch en effortless haar konden creëren. Je kunt dus reviews van deze heerlijkheden verwachten. Wordt vervolgd..

Vanaf 9 februari zijn deze nieuwe producten van John Frieda bij de betere drogisterijen te koop.

Tekst: Iris Goed

 

 

 

Lees ook:Gratis shampoo’tje van John Frieda
Lees ook:Nieuwe film van John Green
Lees ook:Twitter interview met John Green
Lees ook:John Williams als Beyonce
Lees ook:Kate Perry over haar knipperlichtrelatie met John Mayer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>