MODELLEN GEZOCHT!

Sta jij straks op alle billboards? Invito is op zoek naar modellen voor hun nieuwe campagne. Upload je foto en misschien word jij wel het gezicht van Invito!

Van 24 augustus tot en met 20 september duurt de zoektocht van Invito naar nieuwe modellen. Wie mee wil doen aan de model contest kan online een sublieme, fashionable en hippe foto uploaden. Liever niet je foto’s delen met heel Nederland? Surf dan toch even langs om de foto’s van anderen te bekijken én te stemmen voor de besten!

Bekijk de website

Lees ook:Lekkere mannen gezocht
Lees ook:Verleidelijke shoot voor The Face-modellen
Lees ook:Israël verbiedt gebruik graatmagere modellen
Lees ook:Victoria’s Secret-modellen in dance-off
Lees ook:Cupcakebakkers gezocht voor nieuw tv-programma TROS

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “MODELLEN GEZOCHT!

  1. MURIELL

    Ow leuk, ik ik kende het niet, ik vind deze wel leuk en je hoeft daar ook niet te stemmen, maar kunt dar meteen terecht. http://modellenscout.com

      /   Reply  / 
  2. Sanne de Jong

    Altijd leuk om te zien dat meiden worden gezocht! Kijk ook eens op Werkenthuis.nl om te zien hoe snel en makkelijk jij als webcammodel aan de slag kunt!

      /   Reply  / 
  3. Sanne de Jong

    Altijd leuk om te zien dat meiden worden gezocht! Kijk ook eens op http://www.Werkenthuis.nl om te zien hoe snel en makkelijk jij als webcammodel aan de slag kunt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>