Jongen kan handen niet thuishouden in disco

In de kroeg of in de disco is het over het algemeen een gezellige boel. Mensen dansen, flirten, lachen. Maar voor jonge meiden kan de sfeer opeens omslaan. Zoals dit weekend voor een 16-jarig meisje uit Steenwijk die op stap was in Beilen.

Het uitgaansleven is voor sommige jongens blijkbaar een methode om gemakkelijk toe te slaan en te profiteren van de vrijheid die ze denken te hebben. Een 17-jarige jongen uit Norg kon zijn handjes niet thuishouden en dacht zo vrij te mogen zijn het 16-jarige meisje plotseling in haar kruis te grijpen.

Uiteraard niet de bedoeling. Het meisje deed vervolgens haar beklag bij de portiers van de disco, zij regelden dat de politie erbij kwam. De jongen werd meegenomen naar het bureau, het meisje deed aangifte.

Bron: RTV Oost
Foto: Door Drahreg01 (Eigen werk) [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html">GFDL undefined CC-BY-SA-3.0-2.5-2.0-1.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Overspel kan niet in het echte leven volgens acteurs
Lees ook:Nikkie Plessen kan niet meer non-stop feesten
Lees ook:Yolanthe Sneijder-Cabau kan Wesley niet missen
Lees ook:Topless zonnen kan echt niet meer
Lees ook:Jongen (12) slachtoffer van sluwe meisjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jongen kan handen niet thuishouden in disco

  1. Dennis & marisa

    DE sneeuw verdwijnde en de zon kwam

    tadaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
  2. bank accounts offshore

    PinkBullets wordt gemaakt door een groep vrouwen tussen de 17 en 37 jaar en alles wat we schrijven schrijven we voor jou. Onze en verwijzen je door naar de leukste spelletjes en websites en met onze hopen we je aan het denken te zetten over de meest uiteenlopende zaken..Ga er dus lekker voor zitten verwen je zelf met een lekker grote kop thee en een uurtje PinkBullets! Elk restaurantje winkeltje geveltje raampje lettertje plantje sorry voor de verkleinwoorden maar dat dekt de lading het best alles is tot in de puntjes verzorgd..En ja ook over de consumpties is nagedacht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>