Red Rag enkellaarsjes

90Red Rag is van oorsprong een merk dat kinderschoenen maakt. Het is in 2004 opgericht om de kinderschoenenmarkt een nieuwe impuls te geven met wat meer lef en pit, want dat was hard nodig. De eigenzinnige kinderschoenen slaan met hun brutale details en creatieve kleurigheid goed aan en al snel volgen (in 2006)ook een dames- en herencollectie.

Red-Rag: stoer maar wel met kwaliteit

Zowel voor de kinderschoenen als voor het schoeisel voor mannen en vrouwen zorgt Red-Rag ervoor dat de vormgeving en de look niet ten koste gaat van de kwaliteit. De schoenen zitten prima en dat geldt natuurlijk ook voor de enkellaarsjes. Voor mannen en vrouwen maakt dit merk, dat Omoda jou kan leveren, schoeisel met een stoere en ongepolijste look. De enkel laarsjes zien er basic uit maar dragen heel lekker en comfortabel.

Red-Rag enkellaarsjes voor vrouwen met pit

Red Rag enkellaarsjes zitten lekker en je kunt er alles op doen wat je ook op andere comfortabele schoenen zou willen doen. Dit merk houdt niet van belemmeringen en vrouwen met pit zijn er dan ook dol op. De fraaie, understated vormgeving en het prachtige materiaal maakt dat je je toch op en top vrouw voelt maar niet op de klassieke manier. Met deze enkellaarsjes voel je je een vrouw van nu, iemand die haar kansen grijpt maar toch helemaal vrouw blijft, zonder concessies.

Geen reacties // Reageer