ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs

Model Scouts Network houdt op zondag 24 februari haar 8e ModelConvention tijdens de laatste dag van de Huishoudbeurs. Meer dan 35 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus zijn die dag aanwezig om toekomstig modellentalent te scouten. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden kunnen vrouwelijke én mannelijke deelnemers (m/v 13-30 jaar), tijdens de Huishoudbeurs (16-24 februari), meedoen aan een catwalkworkshop van Mariana Verkerk.

Top scouts van modellenbureaus uit onder andere New York, Parijs, Londen, Milaan, België en Nederland gaan op zoek naar nieuwe gezichten. Iedere deelnemer mag zich presenteren op de catwalk en 2 foto’s van zichzelf laten zien. Als de agent geïnteresseerd is in een deelnemer krijgt hij of zij een ‘call back’. Mariana Verkerk, onder andere bekend van Holland’s Next Top Model, geeft van 16 tot en met 23 februari tijdens de Huishoudbeurs dagelijks van 12.30 tot 13.30 uur en tijdens de koopavonden gratis catwalkworkshops op Festival Fantastique, zodat kandidaten goed voorbereid het podium opgaan.

Ga voor meer informatie en kaarten naar http://www.modelscoutsnetwork.com.

Lees ook:Model worden? ModelConvention tijdens The Fashion Lisst
Lees ook:Top-artiesten op Huishoudbeurs 2011!
Lees ook:BNN zoekt nieuw talent
Lees ook:Radio 538 zoekt talent; zing, spring en dans voor War Child
Lees ook:The Next Pop Talent met Xander, Glennis, Stacey en Ruud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>