The Next Pop Talent met Xander, Glennis, Stacey en Ruud

Jong, oud, amateur of professional, iedere deelnemer maakt dezelfde kans in The Next Pop Talent dat vanaf 16 februari bij SBS6 is te zien. Tijdens deze talentenshow gaan juryleden Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild op zoek naar hét nieuwe zangtalent van Nederland. Zij letten hierbij niet alleen op de zangkwaliteiten, maar ook de performance telt zwaar mee. Wie wordt The Next Pop Talent van Nederland?

In alle hoeken en gaten van het land gaat SBS6 op zoek naar de beste allround performer. Iedereen die is overtuigd van zijn of haar talent mag meedoen. Het enige dat nodig is, is wat moed en het doorstaan van de klok; 60 seconden in de auditieronde, 90 seconden tijdens de bootcamp en 120 seconden in de live shows en finale. In de studiovloer zit een speciale klok die aftelt zodra de deelnemer start met zingen. Maar dit overleven is nog niet zo makkelijk! Elk jurylid heeft namelijk een hendel welke hij of zij kan overhalen tijdens alle rondes. Daarmee geeft het jurylid aan dat het optreden niet goed genoeg is om door te gaan naar de volgende ronde. De speciale klok kleurt van groen naar rood in vier stadia, iedere keer als een jurylid de hendel overhaalt. In het uiterste geval kan dit ertoe leiden dat een kandidaat de show onmiddellijk moet verlaten. Maar doorstaat de deelnemer alle rondes en zingt deze ook tijdens de finale de concurrentie van het podium, dan staat er een super prijs te wachten: een platen-, management- en boekingscontract met singlereleases, dus een droomstart van een zangcarrière.

Aanmelden kan nog, klik hier om daar meer over te lezen.

Lees ook:Niets te gek in nieuw seizoen Holland’s Got Talent
Lees ook:Radio 538 zoekt talent; zing, spring en dans voor War Child
Lees ook:ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
Lees ook:Extra optredens fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Ruud Feltkamp en Ferry Doedens fandag 16 juni Duinrell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>