BNN zoekt nieuw talent

Heb jij altijd al op tv willen verschijnen? En ben je dol op acteren en presenteren? Dan is dit misschien wel wat voor jou. BNN zoekt nieuw talent. Ben jij de nieuwe Geraldine Kemper? Bij BNN gaat het niet om ervaring, maar om talent. BNN moet namelijk in je DNA zitten.
Vorig jaar organiseerde de zender de eerste Talentday. 10.000 jongeren meldden zich aan. Uiteindelijk mochten er maar 800 auditie doen. Ook dit jaar zoeken ze weer nieuw talent. De tweede BNN talentday vindt plaats op 22 november. Wil jij je ook opgeven? Dat kan tot 31 oktober.

 

Lees ook:Niets te gek in nieuw seizoen Holland’s Got Talent
Lees ook:Radio 538 zoekt talent; zing, spring en dans voor War Child
Lees ook:ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
Lees ook:Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine
Lees ook:BNN helpt mensen met anorexia; ze zoeken nog deelnemers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>