Model worden? ModelConvention tijdens The Fashion Lisst

Zij werd ontdekt tijdens de ModelConvention.

Wil jij model worden, dan moet je zaterdag 25 februari naar The Fashion Lisst in Amsterdam RAI. Tijdens deze stock & sample sale wordt de zevende Model Convention georganiseerd.

Voor jongens en meisjes tussen de 13 en 30 jaar is dit de meest efficiënte manier om een modellencarrière op het hoogste niveau te beginnen. De ModelConvention wordt georganiseerd door niemand minder dan Mariana Verkerk (bekend van o.a. Hollands Next Top Model) en programmamaker Mauritz Briët.

Altijd al willen weten of modellenscouts geïnteresseerd in je zijn? Schrijf je dan nu in voor de 7e ModelConvention, neem 2 eenvoudige foto’s mee en ontdek of jij het in je hebt om op de covers van
magazines of op de catwalk te stralen!

De hele week voorafgaand aan de ModelConvention (18 t/m 24 februari), geeft catwalk coach Mariana Verkerk dagelijks tussen 13.00-15.00 uur gratis workshops waarin deelnemers aan de ModelConvention fotoadvies en catwalkles krijgen. Deelnemers kunnen vragen stellen over de business en krijgen persoonlijke begeleiding van Mariana. Om hieraan deel te nemen is een speciale toegangskaart voor de ModelConvention nodig.

Veel toekomstige modellen bewandelen een weg die beduidend minder efficiënt en doelgericht is dan de ModelConvention. Ze spenderen geld aan portfolio’s en cursussen die tot niets leiden. Waar anders kun je op één dag dé beslissing makers van de top modellen bureaus uit de hele wereld op één locatie aantreffen?

Tijdens de ModelConvention presenteren modellen in wording zich op de Catwalk en tonen enkele eenvoudige foto’s aan de model scouts. Hebben de bureaus interesse, dan volgt er een persoonlijk gesprek, een zogenaamde ‘callback’ waarna de mogelijkheden voor de toekomst worden besproken. Model Scouts Network werkt alleen met gerenommeerde modellenbureaus zoals: Ford Models, Elite Europe, Wizard Tokyo, One Model Management NY, Wilhelmina NY, Touche, Tjarda, Avenue 1 Tokyo,
Jill Models Antwerpen, Skin, Micha Models, Fresh, MAX Models, Touche, Ego Models, 020MC, Galucci en A Million Faces zijn slechts enkele van de aanwezige bureaus die op zoek gaan naar fashion-, commercial-, en plus size Models. Zelfs MTV is op jacht naar ‘the next’ VJ’s.

Voor tickets en informatie: www.modelscoutsnetwork.com .

Lees ook:The Fashion Lisst en Model Convention groot succes
Lees ook:ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
Lees ook:Dit is je kans om model te worden!
Lees ook:The Fashion Lisst komt er weer aan
Lees ook:Model worden? Doe mee aan VinyModel Look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>