Top-artiesten op Huishoudbeurs 2011!

Veel bij te praten met moeders of gewoon even gezellig ertussenuit? Dan is de Huishoudbeurs wellicht dé plek om te zijn! Van 12 tot 20 februari staat de Amsterdam Rai weer vol met allerlei leuke hebbedingetjes, mode, culinaire ervaringen, dans en muziek!

Met die dans en muziek zit het in ieder geval al goed. Fans van Nick en Simon moeten even goed opletten want op 12 februari zetten zij daar de boel op z’n kop. Hou je meer van Ben Saunders, Dean Saunders, Frans Duijts en Gerard Joling, dan moet je er op 14 februari bij zijn. Dan zullen zij je entertainen met hun muzikale talenten!

Ben je er snel bij? Dan kost je kaartje ook minder. Want als je voor 12 februari besloten hebt dat jij bij de Huishoudbeurs 2011 wilt zijn, dan is je kaartje 4 euro goedkoper! Een voordelig dagje weg vol gezelligheid dus, en wie houdt daar nu niet van?

Dus, place to be: de Huishoudbeurs, Amsterdam Rai, van 12 tot en met 20 februari!

Lees ook:ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
Lees ook:Britt en Ymke gaan op wereldreis: vanaf 24 april op tv
Lees ook:Sterren Dansen op het IJs met Monsif, Sterretje, Paul Turner
Lees ook:Fashion, beauty en lifestyle op de GirlsFair
Lees ook:Flashmob in bikini op het strand

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Top-artiesten op Huishoudbeurs 2011!

 1. Tracey O. Moss

  U bevindt zich hier Archieven voor muziek Door op 17 januari 2011 om 7 23Geplaatst in .Kennen jullie kasteel Groeneveld? Het kasteel wil met o.a. verschillende activiteiten tentoonstellingen en evenementen voor de hele familie de mensen aansporen om zich verantwoordelijk te voelen voor landschap en platteland. Er wordt een keur aan kunst muziek theater en cultuur in de stad aangeboden.

    /   Reply  / 
 2. Hihi ;$

  HAHAHAHHAHAHA laaat mij ni lachen a hoeren

    /   Reply  / 
 3. Candy

  1 van Nederlands beste artiesten zie ik nooi staan op de huishoudbeurs ,ze zouden Michel Bak eens moeten uitnodigen,wat een stem,die moet iedereen zien zeg het voort live geweldig om mee te maken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>