Traditie: All You Need Is Love Kerstspecial

Het is vanavond weer tijd voor een traditie: genieten van de All You Need Is Love Kerstspecial. Robert ten Brik zorgt weer voor herenigingen en romantische verrassingen. Niemand mag met kerst immers alleen zijn. Toch is dit voor sommige mensen helaas niet zo vanzelfsprekend.

Na een warm welkom op de luchthaven rijdt de kerstbus dan ook in volle vaart door heel Nederland om de ingevlogen gasten op kerstavond op tijd te herenigen met hun wederhelften. Het publiek in de studio wordt op hun beurt verblijd met optredens van het Babette Labeij Choir, de Jersey Boys en Nick en Simon. Niels Geusebroek zingt zijn eigen vertolking van het nummer ‘God Only Knows’.

Uiteraard overvalt ‘Dr. Love’ een aantal mensen in Nederland met een wel heel bijzondere verrassing. Zo brengt hij drie jonge vrouwen bijeen met allemaal één belangrijke overeenkomst waarin zij verkeren: een lange afstandsrelatie. Samen delen zij hun grote gemis met Robert. Hoe moeizaam het is en hoe het komt dat niemand echt begrijpt hoe hun relatie werkt. Hoog tijd om de dames mee te voeren naar de sprookjesachtige omgeving van Arosa in Zwitserland. Daar doen zij hun verhaal met alle gevolgen van dien…

Uitzending: 20.30 uur en 23.00 uur bij RTL 4

Lees ook:Kerstspecial All You Need Is Love
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love
Lees ook:I Can Make You A Supermodel: Sanna vertelt hoe dat is
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>