Kerstspecial All You Need Is Love

Wanneer de decembermaand is aangebroken en heel Nederland zich weer gaat voorbereiden op de Kerst, is Robert ten Brink en zijn team al weken bezig met de voorbereidingen op de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’, die op kerstavond wordt uitgezonden bij RTL 4.

Van het lezen van honderden brieven tot het uitstippelen van de route die de kerstbus dit jaar gaat rijden om verliefde stelletjes te verrassen en te herenigen. Want ook dit jaar wacht Robert zijn amoureuze buitenlandse gasten weer op Schiphol op om ze vervolgens af te leveren bij het juiste liefdesnestje ergens in Nederland.

In de volledig in kerstsfeer gehulde studio ontvangt de gastheer ook tal van geliefden en families die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Caro Emerald en Waylon trakteren de kijker op een sfeervol optreden tijdens de twee uur durende kerstshow.

Uitzending: vanavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Lees ook:Traditie: All You Need Is Love Kerstspecial
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love
Lees ook:I Can Make You A Supermodel: Sanna vertelt hoe dat is
Lees ook:Het is weer tijd voor Webshop Till You Drop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>