I Can Make You A Supermodel: Sanna vertelt hoe dat is

Paul Fisher gaat in zijn show ‘I Can Make You A Supermodel‘ op zoek naar de mooiste meisjes uit Nederland. Ze worden internationaal op de kaart gezet en krijgen de beste modellenklussen aangeboden. Speciaal voor Meiden.blog.nl sprak Chantal Bolleman met Sanna, één van de modellen van Paul.

Paul sprak jou op straat aan, hoe was dat voor jou?
“Heel spannend natuurlijk, want het is niet altijd zo dat er een amerikaan op je afkomt lopen. Ik was wel heel enthousiast, want ik was al vaker aangesproken door modellenbureaus, maar het is wel altijd een heel groot compliment als iemand naar je toekomt.”

Je leven is natuurlijk erg veranderd, hoe gaat het nu met je?
“Ja, het is inderdaad veranderd. Ik sport nu heel veel en het is natuurlijk heel anders dan normaal. Ik ben begonnen met een studie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening en dat wordt nu in een keer omgegooid.”

Hoe staat je schoolleven er op dit moment voor?
“Goed, ja ik kan mijn propedeuse halen dit jaar. Ik heb alle punten al binnen die ik moet halen dit jaar. Dus het gaat allemaal goed. Ik kan school en het modellenleven wel combineren, maar op den duur als je misschien fulltime bezig bent met hem modellenleven wordt het misschien wat moeilijker.”

Je wordt al een supermodel genoemd, hoe is dat?
“Heel leuk, ja het voelt wel echt heel gek, want zo zie ik mezelf natuurlijk niet. Want ik ben natuurlijk gewoon een schoolmeisje, met een vriendje die sport, maar als hij dat dan zo zegt is dan voel je je toch wel een beetje speciaal.”

Hoe was het om met Paul samen te werken?
“Het is even wennen, want ze zijn in Amerika natuurlijk een stuk uitbundiger. Ik kom uit Friesland dus ik ben redelijk nuchter en down-to-earth. Dus ik moest wel even aan hem wennen, maar ik vind wel dat je uiteindelijk toch wel wat uitbundiger moet zijn als je mensen bedankt etc.”

Word nog steeds door Paul begeleid?
“Ja, heel erg. We mailen en Skypen heel vaak. Hij is een hele goede coach, en natuurlijk ook mijn baas. Voor mij is hij tegelijkertijd een vriend, een coach, een leraar en een trainer. Hij is er echt voor mij. Daarnaast word ik bijgestaan door Margreet Kooistra van Margreet Model Management. In Nederland sta ik ingeschreven bij dit modellenbureau.”

Je bent gescout voor Avelon, heb je ook de intentie om in het modellenleven door te gaan?
“Ja zeker. Zolang het goed gaat en ik opdrachten blijf krijgen wil ik hier echt wel mee doorgaan. Ik vind het namelijk super leuk en het is een heel groot compliment.”

Wat vinden jouw ouders en vriendinnen ervan?
“Mijn ouders vinden het heel erg leuk voor mij. Ze wisten natuurlijk wel dat ik al vaker modellenwerk had gedaan, maar ze worden eigenlijk alleen maar enthousiaster. Ze zijn nu ook mee om mij hier te ondersteunen. Ze hebben er heel veel voor over. Mijn vriendinnen zeggen allemaal dat ik ze niet moet vergeten als ik later beroemd ben haha, maar mijn vriendinnen vinden het heel erg leuk.”

Wie is je grote voorbeeld?
“Ik vind Doutzen Kroes natuurlijk super mooi en ze doet ook heel veel voor de wereld zoals ‘Dance for life’. Ik vind dat een heel goed ding en ik vind dat je ook dingen terug moet kunnen geven, want Doutzen verdient natuurlijk genoeg. Ik zou dat later ook willen doen, mensen helpen in Afrika om toch te kunnen helpen.”

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Meiden uit I Can Make You A Supermodel succesvol
Lees ook:Meidenblog kijkt I Can Make You A Super Model
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>