All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv

Opmerkelijke verhalen, onmogelijke liefdes en mensen weer samen brengen; je ziet het vanaf vanavond weer wekelijks bij All You Need Is Love. In het 22e seizoen is de studio van Robert ten Brink weer open voor bijzondere gesprekken en ontmoetingen die niet altijd aan het toeval zijn overgelaten…

Behalve de studio, doorkruist Robert zes weken lang stad en land voor échte liefde. Met zijn welbekende caravan gaat hij op pad, en krijgen onder andere stille liefdes de kans om hun liefde voor eens en voor altijd te openbaren. Ook de vaste rubriek ‘hartenkreten’ komt voorbij waarbij mensen hun hart eens goed kunnen ‘luchten’.

Na het succes van vorig jaar gaat Robert ook in dit seizoen down under. In Australië brengt hij nietsvermoedende vrienden en familieleden oog in oog met hun dierbaren uit Nederland. Zo zorgt Robert dat een oma na jaren haar kleinkinderen eindelijk weer in goede gezondheid in de armen kan sluiten. Broers of zussen die elkaar door een ellendige samenloop van omstandigheden niet hebben kunnen opzoeken, worden herenigd en twee ouders ontmoeten voor het eerst in Perth hun nieuwe schoonzoon die zij ondanks de enorme afstand al in hun hart hebben gesloten.

All You Need Is Love wordt uitgezonden op zaterdagavond bij RTL 4 tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Lees ook:Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love
Lees ook:Kerstspecial All You Need Is Love
Lees ook:Traditie: All You Need Is Love Kerstspecial
Lees ook:Roy Donders is vanaf vanavond weer op tv
Lees ook:Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan vanavond terug op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>