Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love

Robert ten Brink zorgt vanavond weer voor romantiek met de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt om een knusse kerst te vieren met vrienden, geliefdes en/of familie, is dit voor sommige mensen door omstandigheden niet weggelegd. Dr. Love lost dit op. In de studio treden dit jaar Nick en Simon op en singer-songwriter Douwe Bob.

Liefdes over de grens worden naar Nederland gehaald, zodat verliefde stelletjes de kerstdagen met elkaar kunnen doorbrengen. Na een warm onthaal op Schiphol toert Robert met de bekende ‘All You Need’ kerstbus door het land om zijn ingevlogen gasten naar nietsvermoedende geliefden te brengen. Ook in de volledig uitgedoste studio verrast Robert zijn publiek met bijzondere optredens en wordt een aantal mensen ter plekke overvallen, waardoor iedereen het ultieme kerstgevoel beleeft.

Tussen 20.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Kerstspecial All You Need Is Love
Lees ook:Traditie: All You Need Is Love Kerstspecial
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Nick en Simon maken clip met BN’ers voor KiKa
Lees ook:Nick en Simon, Alain Clark en Go Back to the Zoo: 5 mei!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love

  1. Louise Berkmans

    Het meisje met miljoenen vrienden over de hele wereld. Maar haar moeder vertelde dat ze pas een vriend mag hebben als ze 22 is.
    Zie de toegevoegd video-link achter de naam Louise

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>