Brainsessie voor Echte Meisjes van Ad Visser

De Echte Meisjes ruilen vanavond de spirituele ashram in voor een klooster waar ze worden opgewacht door boeddhistische kindermonnikjes. De dames zijn blij met hun nieuwe bestemming en mogen voor Sinterklaas spelen, want ze hebben speelgoed uit Nederland meegenomen en binnen no time is het een dolle boel op het klooster. Deze week ondergaan de meiden één van Ad Vissers beroemde brainsessies om hun spirituele dieptes te bereiken. Als de meiden uit hun trip zijn gekomen, legt Ad ze een lastig raadsel voor en het meisje dat het beste antwoord geeft mag samen met één van de anderen de zonsopkomst in de Himalaya aanschouwen.

De geldopdracht wordt steeds spannender, want beide teams hebben nu vijftienduizend euro in de pot. De meiden zwoegen deze week tijdens een fysiek zware opdracht waarbij zij op zoek gaan naar puzzelstukken voor een traditionele Mandala, een achthoekige puzzel met Yin en Yang als thema. De meiden in team Ganesha raken al snel de weg kwijt en lopen hierdoor meteen een achterstand op, maar doordat de Shiva’s als kippen zonder kop te werk gaan, halen de Ganesha’s deze achterstand weer snel in. Welk team weet deze week haar voorsprong te behalen en sleept weer vijfduizend euro in de wacht?

Echte Meisjes wordt van 20.30 tot 21.30 uur uitgezonden op RTL 5.

Lees ook:Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva
Lees ook:Echte Meisjes: zware beproeving voor Ganesha’s en Shiva’s
Lees ook:Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht
Lees ook:Echte Meisjes balanceren op olifant
Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>