Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht

Het einde van de spirituele reis komt in zicht voor de meiden in ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. Ad heeft in de uitzending van vanavond een cryptische boodschap voor de dames, waarin de tweede eliminatieronde wordt aangekondigd. Ze raken lichtelijk ongerust, want de verrassende wending van de vorige eliminatieronde zit nog vers in hun geheugen. Gelukkig geeft de luxe opdracht de meiden wat afleiding en de beloning is iets waar ze enorm naar verlangen: een VIP behandeling in het meest luxe hotel van de stad inclusief een warme douche. De meiden zijn helemaal in heaven en vooral Daniëlla is hier echt aan toe.

De emoties lopen tijdens de tweede eliminatierond hoog op en als de meiden daarna ook nog naar Pasu Patinath rijden, het grootste tempelcomplex voor Hindoes in Nepal, om afscheid te nemen van hun heilige Sadu’s, wordt de stemming alleen maar verdrietiger. De geldproef is deze week een quiz over de spirituele tocht door Nepal en het team dat wint plaatst zich direct voor de finale, want er valt deze week niet 5000 euro maar 10.000 euro te verdienen.

Vanavond tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf
Lees ook:Eliminatie paniek bij Echte meisjes: bom ontploft bij Shiva’s
Lees ook:Individuele strijd in Echte Meisjes wordt Tessa te veel
Lees ook:Brainsessie voor Echte Meisjes van Ad Visser
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht

  1. Maria Anne Cecile Zegers

    Het verbaasde mij iedere x weer hoe schaars deze jonge dames gekleed gingen en totaal geen respect toonden voor de locale bevolking!!!!!!
    Ieder land heeft een bepaalde ”dresscode”, maar die domme Nederlandse grieten kleedden zich precies hoe ze zich hier in Nederland kleden, erg goedkoop en hoerig! Toch jammer dat ze nergens gearresteerd werden. Ik schaam me soms dat ik Nederlands ben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>