Echte Meisjes balanceren op olifant

Kijken jullie ook al uit naar de aflevering van ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’? Vanavond gaan de meiden een shoot out game te spelen, waarbij zij op een olifant moeten balanceren. Het meisje dat het langst haar evenwicht bewaart tijdens het parcours dat de olifant aflegt, wint de game. Het winnende team vertoeft deze week in luxe.

Al snel blijkt dat het houden van evenwicht niet eens de grootste beproeving is, want het beklimmen van de olifant is op zich al een hele opgave en leidt tot hilarische situaties.

Het karmaklassement wordt een emotionele rollercoaster als Ad de babes vraagt wie het minst ‘echt’ is. Vooral Roos heeft het moeilijk met de oordelen van andere meisjes, maar ook bij Britt roept deze vraag enige frustratie op. Tijd om te treuren is er niet na het karmaklassement, want de ladies strijden direct verder voor de geldproef. De emoties en frustraties worden omgezet in girlpower tijdens een ouderwets potje Sadu-pulling, waarin de meiden hun eigen gestylde bus moeten trekken met daarop hun heilige Sadu. Het team dat als eerst de eindstreep haalt, wint de proef. Lukt het team Shiva dan eindelijk om team Ganesha te verslaan?

Vanavond op RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht
Lees ook:Individuele strijd in Echte Meisjes wordt Tessa te veel
Lees ook:Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>