Echte Meisjes: zware beproeving voor Ganesha’s en Shiva’s

Vandaag zet de spirituele trip van de ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ zich voort bij RTL 5. Ad vertelt zijn girls dat de zoektocht naar verlichting nu echt van start gaat. Bij het verlaten van Kathmandu krijgen de teams langdurig gezelschap van een Sadu. Deze heilige persoon spreekt geen Engels en is totaal niet bekend met hun Westerse gebruiken. Dit leidt tot een culture clash supreme en hilarische situaties. Maar naast grappige momenten, is er ook sprake van heimwee en hebben sommige babes het zwaar.

Er staat de Ganesha’s en Shiva’s een loodzware beproeving te wachten waarvan de winnaars zich in luxury kunnen wentelen terwijl de verliezers moeten slapen in primitieve omstandigheden. Dit levert nogal wat spanningen op binnen het verliezende team. Tijdens het karma klassement moeten de dames elkaar rangschikken en aangeven hoe zij over elkaar denken. De meiden reageren ontzet als blijkt dat zij een negatief oordeel moeten vellen over hun concurrenten. Wie van de tien is de zwakste schakel? De geldopdracht staat deze week in het teken van de zoektocht naar verlichting waarbij ze afstand moeten doen van hun waardevolle spullen. Overleven de luxepaardjes het zonder hun Uggs, stijltang en Louis Vuitton tas?

Donderdag op RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva
Lees ook:Eliminatie paniek bij Echte meisjes: bom ontploft bij Shiva’s
Lees ook:Roos, Bibi en Priscilla strijden om hoofdprijs Echte Meisjes
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Brainsessie voor Echte Meisjes van Ad Visser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>