Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva

Vanavond zit de sfeer er goed in bij team Shiva in ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. De overwinning van de eerste geldproef wordt gevierd met wodka, bier én marihuana. Hoewel de meiden in het dagelijks leven echte party girls zijn, houden zij het dit keer rustig, want ze willen fris en fruitig zijn voor de volgende opdracht. De omstandigheden worden primitiever en de luxury ladies krijgen het steeds zwaarder waardoor zij nóg gemotiveerder zijn om te strijden tijdens de verschillende opdrachten.

De luxe opdracht staat deze week in het teken van een wel heel bijzondere manier om verlichting te zoeken. De meiden moeten een holy bucket proef doen waarbij zij zo lang mogelijk met hun arm omhoog moeten staan. Hun arm zit vast aan een emmer, waarvan zij de inhoud over zich heen krijgen, als ze deze laten zakken. De meiden weten niet wat er in de bucket zit en dat maakt de opdracht extra spannend. De geldopdracht gaat om ruimtelijk inzicht, maar aangezien sommige meiden denken dat dit iets met het universum te maken heeft, belooft dit een grote uitdaging te worden.

Deze uitzending is te zien tussen 20.30 en 21.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Echte Meisjes: zware beproeving voor Ganesha’s en Shiva’s
Lees ook:Eliminatie paniek bij Echte meisjes: bom ontploft bij Shiva’s
Lees ook:Brainsessie voor Echte Meisjes van Ad Visser
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva

  1. anoniempje

    Lol

      /   Reply  / 
  2. Lies

    goeie combinatie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>