Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf

De meiden in ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ hebben vanavond een bijzondere ontmoeting met een zogenaamde Kumari. Deze living goddes vertelt de dames dat een Kumari zich als een God moet gedragen en dat zij een belangrijke rol heeft in het religieuze leven in Nepal. Ze wordt door iedereen in Nepal vereerd, in ceremonies aanbeden en mag de grond niet aanraken.

De luxe opdracht heeft hier deze week alles mee te maken, want de meiden have to dress and act like a Kumari. De winnaar van deze proef mag een week leven als een echte godin in Nepal, maar of de dames dit als een beloning ervaren, is nog maar de vraag.

De teams hebben vanaf nu een gezamenlijk onderkomen en de luxury girls uit team Ganesha zijn hier niet zo blij mee. Zij hebben nog niet eerder in primitieve omstandigheden moeten slapen en schrikken zich rot, wat tot irritatie leidt bij team Shiva.

De volgende ochtend ontstaat er een kleine rel met de dorpsbewoners als Daniella besluit om zich in bikini te wassen op een plein in de buurt van een heilige tempel. De dorpsbewoners zijn not amused en gaan de confrontatie aan met Daniella. De situatie loopt uit de hand en de meiden moeten hun onderkomen per direct verlaten.

De geldopdracht wordt deze week een hysterische bedoening, want de meiden moeten zoveel mogelijk Nepalezen in hun bus krijgen. Krijsend, smekend en fysiek dwingend proberen ze hun bussen zo vol mogelijk te krijgen. Het wordt een spannende nek-aan-nek race.

Lees ook:Echte Meisje Op Zoek Naar Zichzelf met Britt, Roos en Bibi
Lees ook:Individuele strijd in Echte Meisjes wordt Tessa te veel
Lees ook:Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Echte Meisjes balanceren op olifant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>