Life’s a beach tijdens de Haagse shoppingnight

Het ene moment krijg je een bloemenkrans omgehangen door een Aziatische schone, het volgende moment stap je een Ibiza hippiemarktje op en zie je in je ooghoek het bekende rode badpak van Baywatch. En dat allemaal hartje Den Haag! ShoppingNight kun je dit jaar het beste op je slippers bezoeken, want het thema is Summer & Sand in The City. De Haagse binnenstad wordt helemaal omgetoverd in een zalig zomerse strandbestemming. De Haagse ShoppingNight vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 juni.
We moeten er dus nog even naar uitkijken, maar het belooft een leuk evenement te worden. In veel zuidelijke landen is het normaal dat de winkels langer open zijn. In Nederland is dit vaak niet het geval. Maar het is toch hartstikke gezellig om erop uit te trekken met familie en vrienden? Heerlijk eten, een terrasje pakken of gewoon gezellig winkelen. Op 26 juni is het zover. Dan kun je in Den Haag ook de hele avond winkelen en lekker.

De verschillende delen van de stad worden omgetoverd tot bekende strandbestemmingen, zoals Copacabana, Ibiza, Long Island, Hawaii, South Beach en Koh Samui. Natuurlijk zijn ook de typisch Haagse stranden Scheveningen en Kijkduin vertegenwoordigd. De winkels, bars en restaurants hebben speciale ShoppingNight aanbiedingen. De winkels sluiten niet voor middernacht.

Op dezelfde avond wordt op de Haagse Hofvijver het startschot gegeven voor het sportevenement van zomer 2015: het WK Beachvolleybal. Op een drijvend podium werken de beste beachvolleybalspelers zich in het zweet. Ter ere van dit event wordt Het Plein omgetoverd tot een beachclub. Op 26 juni is de Haagse binnenstad één grote shopping & beachparty!

Lees ook:Citylife’s a beach tijdens Haagse ShoppingNight
Lees ook:ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag
Lees ook:Donderdag High Fashion in de Haagse binnenstad
Lees ook:Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012
Lees ook:Flashdance de Musical danst voor dance4life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>