ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag

Een beetje shopaholic mag de leukste zomernacht van Nederland niet missen. Op 27 juni 2013 is het in de Haagse binnenstad weer tijd voor winkelen tot middernacht met unieke modeshows, make-overs en vooral héél veel fijne kortingen. Zet ‘m dus snel in je agenda en plan een dagje met vriendinnen naar Den Haag.

Dit jaar krijgt iedereen de kans om modegeheimen op te biechten met het thema ‘ConFashions’. Aankopen die het daglicht om één of andere reden niet kunnen verdragen, worden tijdens deze editie ingezet voor het grotere shopgeheel. Zo kunnen tegenvallers gedoneerd en geruild worden of verzwegen aankopen eindelijk openbaar worden gemaakt. Deelnemers maken daarmee ook nog eens kans op fantastische prijzen. Als ze tenminste durven te vertellen wat de waarheid achter hun aankoopgeheim is…

Blijf ons volgen en lees snel meer over dit evenement.

Lees ook:Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012
Lees ook:Fotoshoot met Patricia Steur in Diesel store Den Haag
Lees ook:Primark ook winkels in Den Haag, Eindhoven en Nijmegen
Lees ook:Herfst 2014 waarschijnlijk opening Primark Den Haag
Lees ook:Pluk de Nacht in Amsterdam, Den Haag en Arnhem

1 Reacties // Reageer

One thought on “ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag

  1. Deisy Lopez

    Hoi Dames,

    Deze blog is heel mooi,ik ga et’zeker delen!

    Gr,La Lopez

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>