Donderdag High Fashion in de Haagse binnenstad

ShoppingNight Den Haag torent boven alles uit. Dit jaar letterlijk, want morgen op donderdagavond 27 juni wordt de mode vanaf twee metershoge pashoktorens aan het publiek getoond. De vijfenhalve meter hoge torens vormen een spectaculair onderdeel van het programma van ShoppingNight Den Haag. Een avond vol aanbiedingen en entertainment waarbij de winkels tot middernacht geopend zijn. Het evenement wordt afgesloten met een indrukwekkend optreden van Koen Herfst, de Haagse drummer die momenteel naam maakt door zijn optredens met Armin van Buuren.

Mode op grote hoogte
In de Grote Marktstraat vormen twee fashiontorens van elk vijfenhalve meter hoog het hart van ShoppingNight. Met recht kan dit jaar dan ook gesproken worden van ‘High Fashion’. Tussen 18.00 uur en 23.45 uur vindt ieder half uur een modeshow plaats waarbij alle denkbare kledingstijlen voorbij komen. De modeshows worden mede mogelijk gemaakt door Hema, V&D, P&C, de Bijenkorf, C&A, Cute but Wrong, Oger, La Ligna, Van Os tassen en koffers, Black Mar en Calexis. De visagie en hairstyling van de modellen wordt verzorgd door het team van topkapper Rob Peetoom. Zie je de outfit van je dromen, dan kun je hem die avond meteen aanschaffen. Alles wat op de catwalk geshowd wordt, is direct te koop in de Haagse binnenstad.

Herfst in de zomer
De Haagse drummer Koen Herfst is een gepassioneerde drummer die al lange tijd (internationaal) aan de weg timmert met zijn kunsten, maar bij het grote publiek vooral bekend is geworden dankzij zijn samenwerking met dj Armin van Buuren. Vooral zijn drumsolo tijdens Koninginnedag voor het nieuwe koningspaar heeft indruk gemaakt. Koen geeft samen met dj Monkey Miracular tijdens ShoppingNight een knallend optreden vanaf de hoge catwalks die boven de Grote Marktstraat uit torenen.

Scoren als nooit tevoren
Het regent aanbiedingen tijdens ShoppingNight. Bij diverse winkels worden de kortingen met het uur hoger, bijvoorbeeld bij Black Mar Gaudi fashion, Didi, Nichelson, Steps en WWen. Anderen bieden een drie halen, twee betalen actie (Anna van Toor en V&D kinderkleding) of geven een vaste korting op de gehele collectie (Coccinelle Fashion, Credo mannen zomercollectie, Floyd’s, Gloves by Pia, Gsus, Mae West). Ook worden gratis goodies weggegeven bij COS, Filippa K. en Marc O’Polo. Vrijwel alle winkels geven kortingen die soms oplopen tot zeventig procent. Alle aanbiedingen (en de programmering) van ShoppingNight zijn in de gratis Baps App te vinden, dus download de app van te voren en mis niets. Je vindt een stand van Baps in de Haagsche Bluf, waar je terecht kunt voor uitleg over de app.

Biecht maar op
Het thema van ShoppingNight is dit jaar ConFashions en daarom hebben bekende personen hun aankoopgeheimen voor ShoppingNight opgebiecht. Deze zijn straks in heel Den Haag op posters te bewonderen. Bij de speciaal ontworpen ConFashion Zuilen in de Haagse Passage kan het winkelend publiek eigen shop- en modeblunders opbiechten en daarmee kans maken op mooie prijzen. ShoppingNight helpt je ook van je eerdere miskopen af: tijdens het feestje bij de krant Den Haag Centraal kun je de muurbloempjes uit je kast inruilen voor een Zakje Goed Gevoel, vol met mooie vouchers van ondernemers uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Je helpt bovendien het goede doel Pakkie Deftig. Een duidelijk geval van een win-win situatie.

Bijkomen en bijhouden
Bijkomen doe je tijdens ShoppingNight op de Grote Markt op de B-locatie ofwel The Place To B met bbq en allerlei andere zaken die met een ‘b’ beginnen. Of je strijkt neer bij de verschillende restaurants (met goodiebag!). Na afloop kun je je vermoeide benen ten ruste leggen in één van de hotels met een speciaal ShoppingNight Late Check Out arrangement. Kijk op de website www.shoppingnight.nl voor meer informatie over de speciale arrangementen en over de aanbiedingen, kortingen en de programmering van de ShoppingNight.

www.shoppingnight.nl

Lees ook:Life’s a beach tijdens de Haagse shoppingnight
Lees ook:Citylife’s a beach tijdens Haagse ShoppingNight
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: The Fashion Moodboard
Lees ook:Victoria’s Secret Fashion Show in december op Net5
Lees ook:Fashion, beauty en lifestyle op de GirlsFair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>