Citylife’s a beach tijdens Haagse ShoppingNight

ShoppingNight kun je dit jaar het beste op je slippers bezoeken, want het thema is Summer & Sand in The City. Van Copacabana Beach tot Ibiza, op 26 juni kun je er zonder vliegtuig heen, want de straten en pleinen van de Haagse binnenstad worden voor de leukste nacht van het jaar omgetoverd tot bekende strand oorden. Het belooft een sfeervolle avond te worden waar je kan shoppen, beachvolleyballen, slenteren, eten, drinken en vooral veel plezier hebben.
Het programma voor deze bijzonder avond is hieronder te vinden:

Shop till you drop

De ondernemers in de binnenstad maken er vanaf 18.00 tot middernacht een feestje van. Swingende DJ beats en lekkere cocktails en hapjes bij binnenkomst. Hoe later het wordt hoe hoger de kortingen, tot wel 50%. Of laat het lot beslissen en prik een ballon lek met daarin je korting. Natuurlijk zijn er oneindig veel leuke shopacties zoals nagels lakken, free brow touch up, kleuren en geuren advies of ontmoet Xelly Cabeau van Kasbergen voor de laatste visagie tips.

Hoe ziet de rest van de avond er uit?

* Early bird ShoppingNight GoodieBagBite

Tussen 18.00-19.30 uur serveren diverse restaurants voor 15 euro een mooie dagschotel met als toetje een verrassende goodiebag. Kijk op de website welke restaurants deelnemen en reserveer van te voren want op = op.

* Alohaag – Hawaii – Herengracht, Korte Houtstraat – Korte Poten

Een tropisch welkom bij aankomst in de Haagse Binnenstad/Herengracht. Surfdudes staan met bloemenkransen je op te wachten. Een veelbelovende start voor een mooie avond uit. Dé plek ook voor de GoodieBagBite. De restaurants serveren hier dagschotels uit de meest gevarieerde keukens. Libanees, Thais, Italiaans, Chinees, biologisch. Eat your heart out.

* Beach Club The Hague – Plein

De ShoppingNight viert de start van het WK Beachvolleybal dat deze avond opent met de eerste wedstrijden op een drijvend stadion in de Hofvijver. De gezelligheid van het WK vind je bij De Beach Club, de plek waar je de hele dag en avond op grote schermen naar de wedstrijden kunt kijken of genieten van muziek of zelf beachvolleyballen.

* De Copacabana – Grote Marktstraat

Wuivende palmbomen, ligstoelen, hangmatjes, verse koffie en fruitsap en swingende beats brengen de Grote Marktstraat compleet in Braziliaanse strandsfeer.

* Zumba of Samba

Beachbody workshop en workouts gedurende de hele avond. Doe mee met de gratis workshops om in shape op het strand te verschijnen en win een maandabonnement.

* Flipflop run

Rennen op je eigen flipflops. Win je, dan krijg je een paar echte merkslippers als prijs. Wie wil daarvoor niet in de startblokken! Meld je van te voren aan.

* Copa Coopavond Quiz met Wheel of fortune

Bestijg de showtrap om de vragen van de showmaster te beantwoorden. Ben je een echte fashionista of shopaholic dan wachten jou mooie prijzen.

* 3 D lichtprojectie show

Zodra de schemer invalt is het tijd voor een spectaculair onderdeel. Spannende muziek kondigt de indrukwekkende 3 D lichtprojectieshow aan (t.h.v. de Mediamarkt). Een gebouw komt tot leven.

* South Beach – De Passage

Zeg je South Beach, zeg je Miami met de metershoge palmbomen van Ocean Drive. Skate girls schaatsen je tegemoet om je deze avond naar een zinsbegoochelende plek te brengen. Hét decor voor misschien wel de meest bijzondere selfie van deze zomer.

* Koh Samui – Wagenstraat, Venestraat, Vlamingstraat, Spuistraat

Waan je vanavond in één van de drukke winkelstraten op het Thaise eiland Koh Samui. Een parade van elegante Thaise danseressen in schitterende kostuums trekt door de straten die deze avond voorzien zijn van sfeervolle lampions en de geur van wierook.

* Ibiza – Haagsche Bluf

De Haagsche Bluf is omgetoverd tot hippiemarkt met leuke Ibiza stijl kleding en accessoires. Je hoort Ibiza lounge muziek en je drinkt er heerlijke drankjes. Tijdens de Ibiza fotoshoot draait het om de leukste Ibiza stijl. De winnaar(es) wint een overnachting voor 2 inclusief ontbijt in Den Haag ter waarde van 150 euro.

* Long Island – Hoogstraat, Plaats, Noordeinde

Het geluid van rollende golven, meeuwen en wuivend helmgras. Chique en relaxed. ‘On the board walk’ wordt mooie mannenbadmode en accessoires geshowd. Een glas sparkling wine met tasty bites passen hier uitstekend bij. Een zinderende after party sluit het feest af. Hier leef je the good life.

* Scheveningen – Grote Markt

Hebben je voeten even rust nodig of ben je geen shopper maar eerder een surfer dan is de Grote Markt jouw station. Swingende zomerbandjes zorgen voor de relaxte Scheveningse strandsfeer. En de avond ging nog heel lang door…

Lees ook:Life’s a beach tijdens de Haagse shoppingnight
Lees ook:ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag
Lees ook:Donderdag High Fashion in de Haagse binnenstad
Lees ook:Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012
Lees ook:Loungen op beach event van RTL met Alain Clark en DJ Roog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>