Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012

De ware shopfanaat zorgt ervoor dat op 14 juni 2012 de agenda leeg is en de bankrekening vol: dan vindt namelijk de zesde editie van de ShoppingNight in Den Haag plaats. De ShoppingNight is het grootste shoppingevenement van Nederland en is inmiddels een begrip geworden. Winkels in de Haagse binnenstad zijn tot middernacht geopend en geven fikse kortingen.

Overal vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Fashionista’s en shopaholics doen er goed aan om hun telefoon bij de hand te houden, aangezien deze op allerlei manieren ingezet gaat worden. Tijdens deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot topsport verheven.

Lees ook:ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag
Lees ook:Grootste Nederlandse Primark winkel in Den Haag
Lees ook:Herfst 2014 waarschijnlijk opening Primark Den Haag
Lees ook:Fotoshoot met Patricia Steur in Diesel store Den Haag
Lees ook:Pluk de Nacht in Amsterdam, Den Haag en Arnhem

1 Reacties // Reageer

One thought on “Save the Date voor ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012

  1. Haagsche Entree

    Bij Centraal station begint het Shoppingnight feest al meteen met de Midsummernightfair aan de Herengracht! Een echte lifestyle markt met de nieuwste trends, kicke vintage en vette designs. Uiteraard is hier ook het lekkeste purer eten en drinken te krijgen. Old school original Italian pizza, pure home made burgers, echt verse patat en heerlijke smoothies!
    Live muziek, groovy tunes van de DJ en extravagant straattheater zorgen voor een unieke beleving. Voor de kids draaien de power bunji, zweefmolen en pony’s op volle toeren! Je hoeft eigenlijk niet eens de stad meer in…
    De Midzomernachtfair is donderdag 14 juni open van 14:00 tot 23:00 uur en strekt zich uit van Trein tot ‘t Plein over de Herengracht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>