Flashdance de Musical danst voor dance4life

Flashdance de Musical gaat samenwerken met dance4life. Dat maakte producent Albert Verlinde vanmiddag bekend tijdens de perspresentatie in Schouwburg Almere. Hier kreeg de aanwezige pers een preview van de musical die vanaf eind deze maand in theaters door het land te zien is.

Flashdance en dance4life geloven allebei in de kracht van dans en de positieve invloed ervan op het leven van jongeren. Dans verbindt, dans brengt mensen in beweging en dans laat dromen uitkomen. In Flashdance – gebaseerd op de beroemde film uit de 1983 – zien we hoe hoofdrolspeelster Alex dans gebruikt om haar droom uit te laten komen: aangenomen worden op een van de beste dansopleidingen ter wereld. In het werk van dance4life staat dans centraal bij het geven voorlichting over seks, hiv en aids aan jongeren wereldwijd.

Hoofdrolspeelster én dance4life gastambassadrice Anouk Maas: “De passie voor dans brengt Flashdance en dance4life bij elkaar. We slaan nu de handen ineen, met één gezamenlijke droom: een wereld zonder aids.”

Bij elke voorstelling van Flashdance wordt tijdens de pauze gecollecteerd door een vrijwilligersteam van dance4life. Ook geeft Flashdance dance4life een platform om haar boodschap over te brengen. Meer informatie via www.dance4life.nl/flashdance.

Lees ook:Nikkie Plessen naar Kenia voor dance4life
Lees ook:Doutzen Kroes in nieuwe TV-spot dance4life
Lees ook:Dj Erik Arbores (15) kersverse ambassadeur dance4life
Lees ook:Gezocht: dansers voor videoclip Carry Slee-musical Afblijven
Lees ook:Recensie Peter Pan de musical: Het leek net echt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>