Zoektocht Annie in Zoektocht Naar De Beste Musical Kids

Vanaf vanochtend is de spannende casting voor de vertolkster van het roodharige weesmeisje Annie te zien bij RTL Telekids. In het programma ‘De Zoektocht Naar De Beste Musical Kids, De Meideneditie’ geeft presentatrice Keet! zes weken lang een kijkje achter de schermen bij de audities van de nieuwe musical ‘Annie’.

Uit de vele aanmeldingen zijn honderd musicaltalentjes geselecteerd die strijden om de felbegeerde hoofdrol. Keet! is bij de audities aanwezig om de kids aan te moedigen en een hart onder de riem te steken. Daarnaast zijn er interviews te zien met de jonge talenten en hun ouders over hoe de audities zijn gegaan, hoe spannend zij het vinden en wat zij in de toekomst willen bereiken.

‘De Zoektocht Naar De Beste Musical Kids, De Meideneditie’: Uitzending bij RTL Telekids op RTL 8, vanaf zondag 6 mei wekelijks op zondag om 10.10 uur. Herhaling zaterdag 10.10 uur.

Lees ook:The Voice Kids in concert; shows in meivakantie
Lees ook:The Voice Kids geven extra concert in meivakantie
Lees ook:Flashdance de Musical danst voor dance4life
Lees ook:Bas Muijs geniet niet van lapdance in Yab Yum musical
Lees ook:The Voice Kids: vanavond start de battle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>