The Voice Kids geven extra concert in meivakantie

De deelnemers van The Voice Kids geven een extra concert in de meivakantie. Stonden voor ‘The Voice Kids in Concert’ al shows gepland voor donderdag 3 mei, om 13.00 en om 16.00 uur, in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum, daar is een extra show bijgekomen op vrijdag 4 mei om 13.00 uur.

‘The Voice Kids in Concert’ is een spektakelstuk waarbij de talenten uit het populaire programma, waaronder uiteraard de winnaar, live mogen optreden en hun bekendste songs ten gehore brengen. Het wordt gepresenteerd door Telekids-gezicht Keet! en kaarten zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl.

Lees ook:The Voice Kids in concert; shows in meivakantie
Lees ook:Concert The voice finalisten in Brabanthallen: 28 december
Lees ook:Extra concert Violetta in Rotterdam
Lees ook:The Voice Kids winnaar opent twintigste verjaardag Disney
Lees ook:The Voice Kids finalisten zingen soundtrack Disneyland Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>