The Voice Kids: vanavond start de battle!

thevoicekids_battleOntwapenend maakten ze hun entree in ‘The Voice Kids’ tijdens de ‘Blind Auditions’, maar vanaf vanavond zitten de overgebleven jeugdige zangtalenten in de ‘Battle’-fase. Dan gaan ze per team onderling de strijd met elkaar aan. Met wie gaan de coaches Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen straks naar de finale? De jongste talentshow van RTL 4 wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Elke van de drie ‘Battle’-afleveringen geeft de battles en de singoff weer van één team. Het team van Marco Borsato trapt de reeks af, een week later verschijnen de talenten van Nick & Simon in de boksring en coach Angela Groothuizen sluit met haar team deze fase van het programma af.

Elk team bestaat uit 15 zangertjes en zangeresjes. Een battle wordt gevoerd door drie deelnemers, die gezamenlijk één lied zingen. De volgens de coach beste kandidaat gaat door naar de singoff. Na vijf battles zingen de vijf overgebleven ‘kids’ hierin hun liedje uit ‘The Blind Auditions’. En naar aanleiding daarvan bepaalt de coach wie zijn twee finalisten worden

De finale wordt op vrijdag 21 februari live uitgezonden. De winnaar mag een single uitbrengen en krijgt een studiebeurs van 10.000 euro.

Lees ook:The Voice Kids vanaf vanavond weer op tv
Lees ook:The Voice Kids winnaar opent twintigste verjaardag Disney
Lees ook:Laura van Kaam (14) uit Dinxperlo wint The Voice Kids
Lees ook:Vanavond The Ultimate Dance Battle met Dan Karaty
Lees ook:Nick & Simon Stoppen met The Voice of Holland; wel Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>