The Voice Kids in concert; shows in meivakantie

De allerbeste jonge zangtalenten hebben zich de afgelopen weken op muzikale wijze aan Nederland geïntroduceerd: wekelijks kijken miljoenen mensen naar hun audities in het RTL 4-programma ‘The Voice Kids’. Nu staan zij te trappelen om live op te treden voor publiek. Aankomende mei-vakantie wordt deze droom voor hen werkelijkheid. Op donderdag 3 mei geven zij om 13.00 uur en om 16.00 uur shows in Studio 21 op het Media Park in Hilversum.

Het belooft een spektakelstuk te worden waarbij de kandidaten van de populaire talentshow hun bekendste songs ten gehore brengen. De show wordt gepresenteerd door Telekids-gezicht Keet!. Kaarten voor ‘The Voice Kids in Concert’ zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl.

Lees ook:The Voice Kids geven extra concert in meivakantie
Lees ook:Concert The voice finalisten in Brabanthallen: 28 december
Lees ook:The Voice Kids winnaar opent twintigste verjaardag Disney
Lees ook:Nick & Simon Stoppen met The Voice of Holland; wel Kids
Lees ook:The Voice Kids vanaf vanavond weer op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>