Eliminatie paniek bij Echte meisjes: bom ontploft bij Shiva’s

Ad heeft vanavond een belangrijke mededeling voor de ‘Echte meisjes’, die voor veel opschudding zorgt. De eerste eliminatie staat voor de deur en dit leidt tot paniek en onrust in ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ bij RTL 5. De teams denken unaniem te zijn in wie zij willen wegstemmen, maar niets is wat het lijkt en dat wordt tijdens het Karmaklassement al snel duidelijk. In team Shiva ontploft de bom tussen Renée en Tessa en de teamspirit is daardoor ver te zoeken. De vraag is of deze fight en rol zal spelen tijdens de eliminatie.

In een fietsestafette moeten de meiden een ingewikkeld parcours afleggen op een volgeladen fiets met potten waarbij zij zo min mogelijk potten mogen breken. Dit lijkt een onmogelijke klus en sommige meiden maken er letterlijk een ‘potje’ van. De winnaars van deze proef mogen hun beauty sleep in luxe doen en dat is natuurlijk erg belangrijk voor de dames. Tijdens een kamasutra experience voelen brave Priscilla en Renée zich ongemakkelijk, terwijl Brabo Britt hier minder moeite mee heeft en zich lekker laat gaan. Het wordt een vermakelijke vertoning en het team dat het beste haar kamasutra skills laat zien, sleept weer 5000,- euro in de wacht. De stand is op dit moment gelijk waardoor de druk om te winnen toeneemt.

Uitzending: RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht
Lees ook:Echte Meisjes: zware beproeving voor Ganesha’s en Shiva’s
Lees ook:Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva
Lees ook:Echte Meisjes balanceren op olifant
Lees ook:Individuele strijd in Echte Meisjes wordt Tessa te veel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>