Dochter Annie Lennox model Karen Millen

De in Londen wonende dochter van zangeres Annie Lennox en de Israelische filmproducent Uri Fruchtmann is opnieuw het gezicht Karen Millen. Ze staat model voor de AW12 collectie van het Britse modemerk.

De 19-jarige Tali heeft zich sinds een paar jaar volledig gestort  op haar modellen-carrière. En niet zonder succes; ze sleept de ene na de andere opdracht binnen voor grote modelabels, en toonde eerder al de SS12 collectie voor Karen Millen. Het Britse modemerk wilde een ‘ambassadeur’ die de geest van de ‘stoere, zelfverzekerde Karen Millen-vrouw’ kon verbeelden. En daar bleek Tali perfect voor te zijn.

“Ik hou ervan hoe vrouwelijk maar toch krachtig de kleding is”, zegt Tali Lennox, “De snit en pasvorm van elk afzonderlijk stuk is kenmerkend en super flatteus bij elke vrouw. Het zorgt ervoor dat je je een sterke vrouw voelt! En dat voelt geweldig!”

“Tali Lennox is het perfecte meisje voor de Karen Millen campagne, ze is ongelooflijk mooi, maar wat nog belangrijker is, ze heeft een sterke persoonlijkheid. Wat haar de perfecte combinatie maakt van de stoere, zelfverzekerde vrouwelijkheid waar Karen Millen voor staat.” – Gemma Metheringham (MD & Creative Director van Karen Millen)

Lees ook:Karen Millen: een shopwalhalla…
Lees ook:Tjitske Annie Vries heeft ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’
Lees ook:Uw dode dochter spijbelt!
Lees ook:Zoektocht Annie in Zoektocht Naar De Beste Musical Kids
Lees ook:Gordon: Help Onze Dochter Aan De Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>