Karen Millen: een shopwalhalla…

‘Je had toch geen geld meer?’ vraagt mijn vriend verbaasd, als hij de glimmend zwarte tas met het oranje logo in het vizier krijgt. Direct verdedig ik mijn (onverantwoorde) aankoop: ‘Ja, maar ze riep me’, improviseer ik. ‘Toen ik door de Leidsestraat liep, hoorde ik haar smeken: Kom bij me kijken’. Vriendlief rolt met zijn ogen. ‘Maar geef toe’, vervolg ik tevreden, het pronkstuk (een rokje) voorzichtig uit het tasje halend, ‘dit is geen aankoop, maar een investering’!

Toegegeven: ik ben heel erg. Zonder wroeging plunder ik mijn hele spaarrekening voor een peperduur kledingstuk. Elke bruiloft of ander feestje volstaat als excuus. En ik ben niet de enige, al mijn vriendinnen zijn verslaafd. Onze kasten zijn tot het nokkie toe gevuld met rokjes, uitgaanstops, vestjes en veel, belachelijk veel feestjurken. En daar zitten opvallend veel items van Karen Millen tussen.

Wat deze winkel zo’n shopwalhalla maakt? Allereerst omdat alle kleding met liefde is gemaakt: je wordt zo hebberig van de kwalitatieve, kleurige stoffen. En dan hebben het nog niet eens over de perfecte pasvorm: elk vetje wordt netjes verhuld, elk pluspunt extra benadrukt.

Het is best een dure hobby, het spekken van de kassen van de vestigingen op de Leidsestraat en (sinds kort) de PC Hooftstraat. Voor een simpel vestje betaal je toch al snel € 145,- , voor een ‘tussenjas’ € 330,- en voor een paar prachtpumps € 250,-. Daarom kun je het best je slag slaan in de uitverkoop, waar de kortingen tot 70% oplopen.

Online shoppen kan natuurlijk ook. Dat is een kwestie van ‘gewoon’ even met je creditcard wapperen.

Lees ook:Dochter Annie Lennox model Karen Millen
Lees ook:Een kijkje in het leven van een voormalig profvoetbalster
Lees ook:Ewout Genemans: “Het is eigenlijk een beetje een taboe”
Lees ook:Maak van een baby een vampier
Lees ook:Dagboek van een muts – Leven van een Loser voor meiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>