Gordon: Help Onze Dochter Aan De Man

RTL 4 gaat de Nederlandse versie van het wereldwijd succesvolle format ‘Help Onze Dochter Aan De Man’ vanaf vanavond uitzenden. En Gordon gaat de ouders, die hun dochters zelf hebben opgegeven, daarbij een handje helpen. Hij struint heel Nederland af op zoek naar de prins op het witte paard.

Als ouder wil je toch het liefst dat je dochter gelukkig is, vooral in de liefde. Maar wat als je dochter al jarenlang vrijgezel is en de perfecte man nog niet is tegen gekomen? De ouders die mee doen aan ‘Help Onze Dochter Aan de Man’ gunnen hun dochter alle geluk van de wereld en vinden het de hoogste tijd dat hun dochter thuis komt met een leuke man.

In elke aflevering gaat een echtpaar op zoek naar een geschikte partner voor hun vrijgezelle dochter. Samen met Gordon, die ook verschillende matchmakers inschakelt die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder, op zoek naar potientiële kandidaten uit hun eigen omgeving. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont, op date met de drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Tijdens de dates kijkt Gordon met de ouders mee vanuit het huis van de buren en beoordelen zij samen of de juiste man er tussen zit, wat vaak hilarische gesprekken oplevert. Ook de matchmakers kijken samen met hun vrienden of familie mee vanuit hun woonkamer om te zien of er een klik is tussen het wellicht toekomstige koppel. Uiteindelijk is het aan de dochter zelf welke van de drie mannen ze aan haar ouders gaat voorstellen.

Wekelijks op donderdag tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Gordon: Niemand is zo vaak afgewezen als ik
Lees ook:Hotter Than My Daughter; moeders opgelet Gordon is terug!
Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter
Lees ook:Dochter Saskia Noort steelt de show
Lees ook:De miniversie van Gordon Ramsey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>