Tjitske Annie Vries heeft ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’

Tjitske Annie Vries heeft de ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’. Dat is bekend geworden tijdens de wedstrijd die georganiseerd werd door Cosmopolitan en Gillette Venus ProSkin.

De afgelopen maanden stuurden Cosmo-lezeressen uit het hele land een foto van hun benen op voor de befaamde wedstrijd. Tijdens de voorselectie zijn 21 vrouwen gekozen, die gisteren hun benen op de catwalk aan het publiek en aan de vakjury blootgaven. De vakjury bestond dit jaar uit Suzanne de Goeij van Cosmopolitan, rapper Lange Frans, Ana Rodriguez van Gillette Venus ProSkin en Renate Peters-Huisman van RPH Modelmanagement.

Na een spannende middag met hot legs & bubbles verkoos de jury Tjitske Annie Vries uit Drogeham tot winnares van het jaar. Haar lange en gespierde benen trokken meteen de aandacht van de jury. In het dagelijks leven werkt de winnares in een sportcentrum als docent van verschillende groepslessen. Tjitske won naast de titel ‘Mooiste Benen van Nederland 2012′ een jaar lang zijdezachte benen met Gillette Venus ProSkin, een shoppingmiddag met een stylist ter waarde van € 1.000,-, een reportage in en een jaarabonnement op Cosmopolitan en een beautybehandeling bij Dayspa.

Presentatrice Zarayda Groenhart maakte tijdens het juryberaad bekend wie van de BN’ers op de mooiste manier ambassadeur is van haar goede doel. Volgens de Cosmo-lezeressen is het Bettina Holwerda die het meest passievol opkomt voor haar goede doel. De eerste prijs van € 2.500,- komt volledig ten goede aan Stop Kindermisbruik. De tweede prijs van € 1.500,- is in ontvangst genomen door Renate Verbaan voor haar goede doel Unicef. Onverwachts is er ook nog een derde prijs weggegeven. Lauren Verster ontving € 1.000,- voor haar goede doel UNHCR.

Lees ook:Cathy Krielaart uit Rotterdam heeft mooiste ogen Nederland
Lees ook:Steffi Koster vrouw met mooiste haar van Nederland
Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!
Lees ook:Zijn dit De Mooiste Ogen van Nederland? Kies uit tien paar!
Lees ook:Heb jij het mooiste haar van Nederland? Win fotoshoot!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>