Voorstellen

Hallo meiden, ik ben de nieuwe hoofdredacteur van Meiden.blog.nl. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ga dit jaar afstuderen. Ik ben dol op schrijven, mijn Shih Tzu’s en natuurlijk ook op meidendingen. Mijn grootste passie is koken en naast meiden.blog.nl probeer ik dan ook zoveel mogelijk over eten en koken te schrijven. Ik ben heel er blij dat ik voor jullie de leukste meiden mag schrijven en ga er vol goede moed tegenaan.

Veel leesplezier meiden.

Lees ook:Bloglight > Blogger in the spotlights: Sophie Walther van Margesja
Lees ook:Interview met Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken
Lees ook:Overleef de winterblues
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Suzanne Kamps
Lees ook:Column Chantal: tentamenstress of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>