Win nieuwe bril en wordt brildrager van het jaar!

Ben jij brildrager & fashionable? Heb je meerdere brillen en match jij altijd je kleding bij je montuur? Dan daagt Tom Sebastian jou uit om mee te doen met de verkiezing van Specsavers: ‘Brildrager van 2012’.

Deze wedstrijd wordt voor de 13e keer georganiseerd en hij zal deze middag presenteren. Je maakt niet alleen kans op de titel, onder alle nieuwe aanmeldingen verloten we ook een waardebon ter waarde van €169,-voor een gloednieuwe montuur van bijvoorbeeld Spijkers&Spijkers, Karen Millen of Missoni, inclusief enkelvoudige Pentax glazen.

Alle brildragers tussen de 16 en 30 jaar kunnen zich inschrijven. Uiteindelijk strijden er 12 finalisten, elk uit een provincie, om deze felbegeerde titel! Op 27 september vindt de finale plaats in Amsterdam. De ‘Brildrager van het jaar’ wint de ultieme fashion prijs: een trip naar New York!

Inschrijven kan tot 2 juli. Vanaf 3 juli tot en met 31 augustus kan het Nederlands publiek stemmen op hun favoriet. Schrijf jezelf in en maak kans op al deze prijzen via www.brildragervanhetjaar.nl.

Lees ook:Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar
Lees ook:Erica Groeneveld Specsavers Brildrager van het Jaar 2013
Lees ook:Dinetta Ridderhof wint Brildrager van het Jaar 2012
Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van Douglas
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>