Erica Groeneveld Specsavers Brildrager van het Jaar 2013

Erica Groeneveld (34) uit Buren heeft de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing gewonnen. Tijdens de finale in het College Hotel in Amsterdam ging de winnares de strijd aan met twee andere brildragers. Cécile Narinx – hoofdredactrice van ELLE Nederland – riep uiteindelijk Erica uit tot ‘Brildrager van het Jaar 2013’. Naast de felbegeerde titel, wint ze een reis voor twee personen naar modestad New York en een persoonlijke fotoshoot met internationaal model Helena Christensen als fotografe.

Erica kan haar geluk niet op: “Zonder bril is mijn outfit niet compleet. Het is voor mij een onmisbaar accessoire. Ik heb meegedaan aan deze verkiezing, omdat ik aan Nederland wil laten zien dat je er met bril trendy en stijlvol uit kunt zien. Ik ben er dan ook erg trots op dat ik op eerste plaats ben geëindigd, zeker omdat ik fantastische concurrentie had!”

Modebewuste brildragers
Tijdens de finale koos Cécile Narinx de winnaar. “Het is fantastisch om te zien dat er zoveel modebewuste brildragers in Nederland zijn. De finalisten stralen echt uit dat zij het leuk vinden om een bril te dragen. De bril is meer dan ooit een modeaccessoire, waarmee je een outfit helemaal af kunt maken,” aldus Narinx.

Recordaantal aanmeldingen
Specsavers organiseerde de verkiezing dit jaar voor de 14e keer. Ingrid Kersting van Specsavers: “Wij gaan ieder jaar weer op zoek naar het nieuwe brillengezicht van Nederland. Mensen die er fantastisch uitzien met bril en dat ook uitstralen. Elk jaar schrijven honderden brildragers zich weer in. Dit jaar hebben we zelfs een recordaantal van 900 aanmeldingen ontvangen. Dit bewijst nog maar eens dat de bril supertrendy is.”

Lees ook:Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar
Lees ook:Dinetta Ridderhof wint Brildrager van het Jaar 2012
Lees ook:Win nieuwe bril en wordt brildrager van het jaar!
Lees ook:Favoriete brillen van Helena Christensen bij Specsavers
Lees ook:Stemmen op Tiener van het Jaar 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>