Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar

Zie jij er fantastisch uit met bril, brengt jouw bril je beste features naar boven en heb jij een eigen stijl? Doe dan mee aan de Brildrager van het Jaar-verkiezing van Specsavers. Helena Christensen heeft deze week het startsein van de verkiezing gegeven. Je maakt kans op een reis voor twee personen naar modestad New York en een persoonlijke fotoshoot met Helena Christensen als fotografe!

“Ik kijk er enorm naar uit om deel te nemen aan de zoektocht naar de Nederlandse Brildrager van het Jaar en ik hoop veel stralende inschrijvingen van vrouwen én mannen voorbij te zien komen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen, ook zonder modellenervaring. Wij zoeken iemand die trots is op zijn of haar bril en laat zien dat een bril echt iets toe kan voegen aan je uitstraling en eigen stijl,” zo vertelt Helena Christensen.

Persoonlijkheid en karakter
Helena Christensen: “Ik ga op zoek naar persoonlijkheid en karakter, en hoe de deelnemer zijn of haar bril gebruikt om dit te versterken. Ik vind het meest fascinerende aan een bril dat deze vorm kan geven aan je gezicht en elke keer weer een volledig andere stijl kan creeren.” Naast Helena Christensen neemt ook Cécile Narinx plaats in de vakjury van 2013. Als hoofdredactrice van ELLE Nederland is zij de aangewezen persoon om Nederlands mooiste en meest sprekende brildragers te spotten, met oog voor trends en stijl.

Felbegeerde titel en prijzen
Het finalemoment vindt plaats op 17 juli in Amsterdam, waar de top-3 een make-over krijgt van een professionele hair & make up artist, en Cécile Narinx namens de jury de winnaar bekend maakt. De hoofdprijs is dit jaar een reis naar New York voor twee personen en een professionele fotoshoot met Helena Christensen als fotografe. Een onvergetelij-ke ervaring en wellicht het begin van een modellencarrière! De nummer twee gaat er vandoor met een Bongobon voor een weekendje weg t.w.v. €160. De nummer drie wint een Bijenkorf-bon ter waarde van €100. Bij inschrijving geeft Specsavers wekelijks – gedurende zes weken – een goed gevulde goodiebag weg aan de kandidaat met de leukste inschrijving.

Inschrijven
Nog tot en met 28 juni kunnen alle brildragers vanaf 16 jaar zich inschrijven voor de verkiezing via www.brildragervanhetjaar.nl. Het Nederlandse publiek kan vanaf 21 mei tot en met 8 juli stemmen op hun favoriete brildrager. De kandidaten met de meeste stemmen per provincie maken kans op de hoofdprijs. Uit deze 12 finalisten kiest de professionele jury een top-3 en de uiteindelijke winnaar.

Volg de competitie en doe mee op www.brildragervanhetjaar.nl.

Lees ook:Favoriete brillen van Helena Christensen bij Specsavers
Lees ook:Erica Groeneveld Specsavers Brildrager van het Jaar 2013
Lees ook:Win nieuwe bril en wordt brildrager van het jaar!
Lees ook:Dinetta Ridderhof wint Brildrager van het Jaar 2012
Lees ook:Helena models zoekt nieuwe gezichten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>