Wie wordt het nieuwe gezicht van Douglas

Parfumerie Douglas is op zoek naar hét nieuwe gezicht van haar internationale campagne! Een unieke mogelijkheid om jouw schoonheid te ontdekken en te schitteren in alle communicatie uitingen van Douglas. Alle Douglas klanten worden opgeroepen om via een internationale casting deel te nemen aan deze spectaculaire wedstrijd om uiteindelijk kans te maken op de titel Douglas Beauty Star. Daarnaast verloot Douglas fantastische prijzen onder alle deelnemers zoals een droomreis naar de Bahama’s.

De Douglas Beauty Star wordt een van de gezichten van de nieuwe internationale campagne van Douglas. Uit ieder deelnemend land zal er een winnaar gekozen worden welke zal schitteren op de internationale campagnebeelden van Douglas op tv, in de bladen en in onze stores. Daarnaast maakt iedere deelnemer ook nog eens kans op een reis naar de Bahama’s en allerlei andere schitterende beautyprijzen. Kortom een geweldige kans!
Hoe kun je meedoen?

Douglas roept mannen en vrouwen vanaf 18 jaar op deel te nemen aan deze fantastische wedstrijd. Vanaf week 21 zijn er landelijk castings in de onderstaande Douglas stores:
Week 21: Amsterdam Kalverstraat (di-za)
Week 22: Maastricht (ma-woe) en Rotterdam Lijnbaan (do-za)
Week 23: Groningen (ma-woe) en Utrecht Vredenburg (do-za)

Vanaf 21 mei kan iedereen die foto’s heeft laten maken tijdens de castings zich inschrijven via www.douglas.nl. Op dat moment maak je kans om Beauty Star van Douglas te worden en ding je mee naar alle fantastische prijzen.

De winnaars zullen na 10 juni bekend gemaakt worden.

Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:Win nieuwe bril en wordt brildrager van het jaar!
Lees ook:Ben jij het nieuwe gezicht van Benetton?
Lees ook:Wie wordt Dom Bontje van 2012: Maxima of Barbie?
Lees ook:Chelsey, Sharona, Pluk, Stefan: wie wordt The Face?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>