Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW

Foto: Marc Deurloo

Modeontwerper Bas Kosters gaat samen met Vodafone op zoek naar een model voor zijn runway show op vrijdag 13 juli aanstaande tijdens de Amsterdam Fashion Week. Vanaf vandaag kunnen kandidaten (man en vrouw) zich op de Vodafone Facebook pagina aanmelden door een motivatie in te sturen en daarbij een foto of video te uploaden. De zeventiende editie van Amsterdam Fashion Week vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

De rode draad in het werk van Bas Kosters is de viering van individualiteit en het afzetten tegen de conventies die gelden in de modewereld. Door middel van deze wedstrijd wil Bas via social media mensen de kans geven hun persoonlijkheid uit te spreken, en hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan zijn show. “Ik ben niet per se op zoek naar een standaard model, het gaat mij ook om het karakter en of iemand bij mijn merk past”, aldus Bas Kosters.

Ter ondersteuning van de samenwerking met Vodafone is de voorwaarde om mee te doen dat de deelnemers klant zijn bij Vodafone (abonnement of prepaid) en 18 jaar of ouder zijn. De inschrijving sluit op maandag 2 juli, waarna Bas een selectie maakt van de meest uitgesproken inzendingen voor een casting op zijn studio (woensdag 4 & donderdag 5 juli). Vrijdag 6 juli wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk op vrijdag 13 juli zal schitteren tijdens de show van Bas Kosters.

Klik hier om naar de speciale Facebook-pagina te gaan.

Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van Douglas
Lees ook:Bas Kosters opent little [email protected] Souk
Lees ook:Bas Kosters Love, Fuck Yeah – ontdek s/s 2013
Lees ook:Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters
Lees ook:Bas Kosters: Zeefdruk Bonanza & MOTI Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>