Review essence lipliner + longlasting lipstick

Even voorstellen. Demi is 15 jaar en groot fan van Ariana Grande. Daarnaast houd ze ervan om mensen op te maken, youtube filmpjes te kijken en van slapen. Vanaf vandaag zal Demi Jakubowski vaker reviews en tutorials over make-up laten zien. Demi is al langer bezig met make-up en alles wat daarmee te maken heeft. Ze haalt veel inspiratie van andere make-up tutorials en het internet. In het dagelijkse leven maakt ze veel mensen op. Vandaag reviewt ze de essence lipliner en de longlasting lipstick.
Vandaag dus een review over de lipliner en longlasting lipstick. Op de eerste foto zie je links de lipstick en rechts de lipliner.


De lipstick heeft een hele mooie ietwat donkere kleur. Hij blijft heel goed zitten. Bijna de hele dag. Je moet er niet de hele dag aanzitten natuurlijk want dan gaat het er langzamerhand wel af. De lipstick is erg fijn in gebruik en ik hoef maar een keer mijn lippen te stiften. Omdat het een mooie rode kleur heeft vallen mijn lippen ook echt op.
Dit is voor en hierna heb ik de after. Zoals je ziet heb ik nog niks aangebracht. De rode lippenstift zorgt echt voor een heel mooi effect.

De lipliner is ook donker rood en past dus perfect bij de lippenstift. Het gaat een beetje richting de bordeaux rood. Je kunt ze het best over elkaar gebruiken. Heel vaak wordt er gedacht dat je lipliner alleen op de lijntjes aan moet brengen maar het is beter om je hele lippen in te kleuren. Zo heb je een betere ondergrond en blijft de lippenstift ook beter zitten. Mocht de lippenstift dan toch langzaam verdwijnen dan heb je de lipliner nog die voor kleur zorgt. De lipliner blijft erg lang zitten en is ook makkelijk in gebruik. Ik vind de producten van Essence erg fijn.

Er zullen dus meer reviews van mij online verschijnen op meiden.blog.

Lees ook:Long Last Lipstick Runway Coral: absolute zomerkleur
Lees ook:Review: douglas make-up
Lees ook:Gosh moederdaglook en review
Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Review Art Deco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>