Review: make-up NYC

Oeh, van de week lag er weer een prachtig pakketje van NYC in de bus. Het is echt zo’n super fijn merk. De make-up is echt super betaalbaar en daarnaast krijg je echt waar voor je geld. NYC levert constant kwaliteit. Van oogschaduw, tot lippenstift en van mascara tot nagellak. Alles is fijn en makkelijk in gebruik. Ik kreeg van de week twee nagellak, een super mooie ‘lipgloss’ en een oogschaduw palet.
De nagellak heb ik meteen uitgetest. Deze is echt super fijn. Hij zat na vier dagen nog steeds op mijn nagel, ondanks dat ik mijn handen erg veel heb gebruikt met Koningsdag. Hij droogt daarnaast super snel en geeft echt een hele heldere kleur. Hij blijft heel mooi rood. En trouwens ook paars. Want ik kreeg rood en paars. Ik heb beide nagellak getest en na vier dagen heb ik de randjes een beetje bijgewerkt. De kwast is heel dik waardoor je meteen je nagel bedekt. Ik wilde na twee minuten mijn jas aandoen. Geen probleem, de nagellak bleef gewoon zitten. YAY! Een nagellak die niet uitloopt en een hele tijd blijft zitten. Happy me.
De lippenstift is echt te cool. Het is een liquid lippenstift. Het lijkt net of je oogschaduw op je lip smeert maar in feite is het gewoon een lippenstift. En wow wat een effect. Zorg er wel voor dat je het echt goed op je lippen aanbrengt. Ik was een beetje te wild en schoot een beetje uit, na een paar seconden kreeg ik het al niet goed meer van mijn lip af. Het is namelijk een liquid lippenstift die super snel droogt en echt een heel verrassend effect geeft. Het glanst, maar je voelt niet dat je lippenstift op hebt. En geloof me, deze stift geeft NIET af. Je kunt dus onbeperkt drinken, eten, iemand drie kussen geven. Super handig. Ik vind het echt een top product. Mede omdat de lippenstift zo’n mooie roze kleur heeft en ik echt dol ben op roze. Hele handig als je geen zin hebt om de hele avond je make-up bij te werken.


Het oogschaduw palet kennen we al langer. Maar er is nu een nieuwe kleur bij. Lichtpaars tot donkerpaars. Dit is een andere kleur dan ik normaal gewend ben, maar daarom niet minder mooi. Er zit een handig borsteltje bij zodat je het goed aan kunt brengen op je ogen. Met het palet kun je super mooie smokey eyes creëren. Je begint met een donkere kleur en gaat steeds een beetje lichter. Zo creëer je een speels effect en lijken je ogen super sprekend. Het gaat goed bij groene en bruine ogen.  De oogschaduw blijft een aantal uur heel goed zitten en geeft echt een mooi aanzien. Ik ben sowieso dol op oogschaduw en met dit palet krijg ik net iets meer ‘diepgang’. Ook mijn moeder vindt het een mooie kleur en heeft het nu een aantal keer gebruikt. Mijn ogen lijken een stukje donkerder en daar ben ik heel blij mee, want ik krijg heel vaak de vraag of ik moe ben haha omdat ik niet zoveel make-up draag normaal. Kortom NYC heeft weer HELE fijne nieuwe producten.

Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:Review: douglas make-up
Lees ook:NYC City Sweets voorjaarscollectie; stralende make-up
Lees ook:Zomerse Color Rush met make-up van NYC
Lees ook:NYC Cityproof collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>