Review Art Deco

Make-up is a girl best friend. In ieder geval wel die van mij. Soms is het heerlijk om te tutten en met de mooiste make-up de mooiste creaties te maken. Smockey eyes of juist de natural look. Van de week kreeg ik geweldige make-up toegestuurd van ARTDECO. Echt hele fijne producten en wat een mooi merk. Vandaag lees je er alles over.
ARTDECO heeft erg veel verleidelijke, zachte maar ook sprankelende kleuren. De nieuwe make-up lijn heet here comes the sun. En ja dat komt het zeker. Deze nieuwe lijn heeft warme aardtinten, zacht oranje en glanzend koraal. En dat is zeker waar.

De oogschaduw is erg licht van kleur en heeft een beetje een licht oranje kleur. Ik breng het met mijn vingertoppen aan over mijn hele oog. Ik ben echt heel heel erg fan van deze oogschaduw. Hij blijft de hele dag zitten en omdat het niet te fel is, lijkt het of mijn ogen de hele dag glanzen. Ik kreeg zelfs de opmerking of ik iets met mijn gezicht had gedaan omdat het er zo fluweel uitzag.

Ook de bronzer is erg fijn. Het geeft mijn huid een glittertje maar toch lijkt het ook of ik wat bruiner ben. En dan niet wortelbruin maar gewoon zon gebruind. Erg fijn vooral in de winter haha. Door de bronzer voelt het toch alsof de zon al een beetje heeft geschenen. Ik breng het met mijn vingertoppen aan en het blijft zeker een paar uur heel goed zitten. Daarna vervaagt het iets, maar zie je nog wel een lichte glans op mijn gezicht.

Eigenlijk ben ik gewoon heel erg fan van deze lijn. Ik gebruik de make-up nu elke dag en ik voel me er echt een stuk beter door.

Ik heb niet hele dikke lippen en door de lipgloss lijkt het toch of mijn lippen wat voller zijn. De lipgloss is heel licht van kleur dus het lijkt gewoon of je een lichte glans op je lippen hebt. Het blijft goed zitten. Het geeft overigens wel af als je uit een glas drinkt of als je jouw boyfriend een kus geeft . Maar dat is bijna bij elke lipgloss zo.

De rouge van ARTDECO is niet knalroze, maar lichtbruin met lichtroze tinten. Erg fijn, want nu lijk ik geen barbie als ik het op doe. Het geeft een subtiele blos op mijn wangen. In de zomer zorgt het voor een super mooie roze tint op je gebruinde huid. Ik vind het erg fijn om ook in de winter een beetje blos op mijn wangen te hebben. Ik lijk namelijk normaal erg wit.

De make-up lijn is echt heel erg fijn en naturel. Je kunt er alle kanten mee op en geloof me, je ziet er echt heel stralend uit. Voor de zomer zijn dit de ideale kleuren. Vooral als je al een beetje een bruine huid hebt. Ik blijf deze make-up in ieder geval braaf gebruiken, want yes ik ben echt fan!
ARTDECO is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:HEMA organiseert nail art wedstrijd
Lees ook:Review: douglas make-up
Lees ook:Gosh moederdaglook en review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>