Gosh moederdaglook en review

Ik ontving een pakketje met geweldige producten van Gosh. Of ik hiermee een mooie moederdaglook kon maken? Yes for sure. Ik heb een buurmeisje en zij maakt echt de mooiste looks. Dus op zaterdag ben ik met alle spulletjes daarheen gegaan en heeft ze verschillende looks gemaakt. Vandaag lees je alles over de make-up van Gosh.
Allereerst wil ik even iets vertellen over de BB poeder. WAUW wat een super super fijn product. Ik gebruik het nu elke dag en mijn gezicht ziet er gewoon zoveel beter uit. De BB poeder corrigeert oneffenheden en ik zie gewoon dat mijn gezicht egaal is en dat het lichter is. Mijn wallen vallen minder op. Daarnaast hoef ik niet zoveel te gebruiken van de poeder en blijft het zeker de halve dag zitten. Daarna werk ik het nog wel eens bij. Dit is dus de basis geworden van onze look. Eerst is er een klein beetje foundation primer créme aangebracht en daarna de poeder. Hierdoor blijft het nog beter zitten.


Daarna heb ik een paarse oogschaduw als basis gebruikt. Ik had nooit verwacht dat paars mij zou staan maar het gaf een hele egale look. Mijn ogen straalde echt en het viel eigenlijk helemaal niet zo op dat het paars was. Ik had nog een paars oogpotlood dus dat heb ik erbij gebruikt. Ook dit viel niet heel erg op. De paarse kleur was heel mooi egaal. Er zit geen kwastje bij de oogschaduw dus je kunt het met je vingers aanbrengen of gewoon met een eigen kwastje.
Voor de nagels hebben ze ook een nieuwe paarse nagellak. Maar het is niet donker paars maar het heeft een hele mooie licht paarse kleur. De nagellak is heel makkelijk aan te brengen. Doordat het kwastje heel breed is bedekt het je nagel meteen. Daarnaast blijft het bij mij bijna vier dagen goed zitten. Ideaal meiden. Daarnaast droogt het heel snel.

De lippenstift van Gosh gebruik ik nu eigenlijk elke dag. Ik houd van lippenstift. Ik draag of rood, roze of deze nieuwe kleuren van gosh. Het zijn lichte ‘paarsachtige’ kleuren met een beige gloed. Heel fijn. Ze blijven echt een paar uur zitten. Ze geven wel af aan je kopje, maar dat is bijna met alle lippenstiften. Het heeft een hele mooie glans waardoor het lijkt of ik echt hele volle lippen heb. Mijn mama was ook een groot fan en die deelt maar al te graag mee met het gebruik van deze stift.
Zoals je ook kunt zien zijn mijn wimpers heel goed verspreid. Dit komt door de mascara. Deze heeft namelijk een plastic borsteltje wat ervoor zorgt dat je wimpers goed verspreid worden. Omdat ik zelf al best wel donkere wenkbrauwen heb heeft Demi mijn wenkbrauwen alleen een beetje bijgekleurd met de kit. Want ik vind te donkere wenkbrauwen niet zo mooi bij mij. Maar het is heel handig in gebruik. Er zit zelfs een gebruiksaanwijzing bij .

Ik was al fan van de make-up van Gosh, maar ook deze producten zijn weer echt heel erg fijn. En dat is niet gelogen. De lippenstiften blijven zo lang zitten en geven echt een intense kleur en daarnaast is de bb créme en primer zo onwijs fijn. Mijn bb poeder is al bijna op omdat ik het dus echt elke dag gebruik. Hele fijne producten voor iedereen.

Lees ook:Review Gosh Volume Lip Shine; lipgloss aan de dure kant
Lees ook:Wie wordt Miss GOSH 2012: stem en win!
Lees ook:Getest: GOSH make-up
Lees ook:GOSH make-up speciaal voor pasen
Lees ook:Review Yogi en Yousef dadels

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gosh moederdaglook en review

 1. Jetsje van der Steeg

  Die swatches van je nagellak zien er echt niet uit. Een complete schaamte voor het merk van zo’n naam. Gosh verdient een betere review.

    /   Reply  / 
  1. Chantal Bolleman Auteur

   Dag Jetsje, dit zijn ook niet mijn handen omdat ik zelf niet geboren ben met sterke en mooie nagels. Het gaat in dit geval om de nagellak en als je het hele bericht hebt gelezen kun je ook lezen dat ik zeer te spreken ben over het merk. GOSH is een prachtig merk en dat heb ik allang laten weten. Overigens wil ik graag de kleur laten zien en niet hoe mooi mijn nagels zijn.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>