Review: douglas make-up

Wauw Douglas heeft echt een prachtige mooie nieuwe make-up lijn. Je kon er al eerder over lezen op meiden.blog. Vandaag lees je alles over de producten want wauw, ze zijn echt prachtig en zo makkelijk in gebruik. Van oogschaduw tot mascara en blusher tot foundation.
Van de week lag er een pakketje in de bus van Douglas. Ze hebben echt een prachtige nieuwe make-up lijn. lk kon niet wachten het te testen. De producten zijn echt heel fijn in gebruik.

De foundation zit in een glazen flesje en is licht van kleur. Helemaal goed want ik heb best een lichte kleur. Je kunt het op je handen aanbrengen met een pompje. Heel fijn, geen geknoei en geklieder. De foundation kan ik heel makkelijk aanbrengen en blijft echt super goed zitten. De rest van de dag hoef ik eigenlijk niets bij te werken. mijn huid ziet er daarnaast ook nog een stuk helderder uit. Het matteert namelijk goed.
Het oogpotlood is niet zoals je gewend bent maar ik vind het echt tien keer fijner. Het is namelijk een dikke kohlstift. Hierdoor kun je heel goed een lijntje trekken. Zo ziet het er veel mooier uit en blijft het bij mij veel langer zitten. Het potlood heeft een doorzichtige dop en daarnaast kun je het goed vasthouden. Het heeft de dikte van een mascara. Ik ben echt fan van deze oogpotloden.
Deze kohl kun je prima gebruiken in combinatie met de mooie oogschaduw. Wauw echt een prachtige kleuren zitten er op het palet. Er zit geen borsteltje bij dus die moet je zelf even gebruiken of breng het aan met je vingers zoals ik heb gedaan. Je kunt kiezen welke kleur je wilt of je gebruikt het gewoon samen. Het is echt een fijne oogschaduw. Het blijft bij mij echt een paar uur heel goed zitten en daarnaast geeft het niet af. De oogschaduw heeft glittertjes waardoor mijn ogen echt gaan shinen. Super mooi.Deze aquarelle poeder heb je ook voor je wangen. Heel schattig. Gebruik hiervoor wel een grotere kwast want dan breng je het het beste aan. Ik heb deze een aantal keer gebruikt. Ik kreeg wat extra glitters op mijn wangen en ze werden iets bronzig. Zelf heb ik altijd best rode wangen dus dat steekt goed af haha.

De mascara heeft boom eyes. En geloof me dat is echt zo. Er zit een borsteltje in waar de ene helft plat is en de ander een soort bolletje aan zit. Hierdoor spreid je je wimpers heel goed. Dit werkt bij mij perfect omdat ik al lange wimpers van mezelf heb. Het blijft daarnaast echt heel goed zitten (de hele dag) en het loopt niet uit. Echt een dikke pluspunt. Deze mascara is echt favoriet.

Ik ben dol op lippenstift en ik denk heel veel meiden. De lippenstift is echt prachtig. Een mooie lichte kleur die niet afgeeft en mijn lippen echt laat stralen. Oke je moet iemand niet direct een kus op zijn wang geven want dan staat het er wel, maar hij blijft wel heel goed zitten. Na een paar uur moet ik het even bijwerken omdat dan vooral de binnenste randjes een beetje weg zijn. De lipstick is heel licht van kleur en daarom subtiel maar toch ook opvallend door de rood/roze kleur.

Ik vind de make-up echt heeeeel mooi. Ik gebruik het nu dagelijks en ik kan echt zeggen dat deze make-up waar is voor je geld. Je doet er lang mee en daarnaast blijft het hele goed zitten. Ik ben echt een fan.

Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum
Lees ook:Review: Douglas Naturals handcream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>