Valentijnshart Photogifts

Ja, alweer een bericht over Valentijn. Maar dat komt omdat het ook al bijna Valentijn is. Ik kreeg van de week een oproep dat ik een gratis foto op hout mocht laten drukken. Het bedrijf dat hierachter zit is Photogifts. Zij drukken niet alleen foto’s op hout, maar ook op aluminium, plexiglas, ze maken tuinposters en nog veel meer. Echt té leuk om cadeau te geven. En al helemaal tijdens Valentijn. Verras je moeder, zusje, liefje of gewoon jezelf met een foto op hout.
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben. De service van Photogifts is erg goed en heel snel. Ik had mijn Valentijnshart met foto binnen 4 dagen thuis. Ik kreeg het aangeleverd in een grote doos met bubbeltjes plastic. Het was hartstikke goed verzorgd.

Je kunt zelf kiezen hoe groot je jouw foto wilt afbeelden. Of je een witte wash eroverheen wilt of niet. Op welke hout je het wil laten drukken. Kortom er zijn super veel mogelijkheden. Ik koos uiteindelijk voor de Valentijnsactie. Dit houdt in dat ik een foto aanlever en deze wordt ‘geprint’ op hout. Als je denkt dat het er gewoon op geplakt wordt, heb je het mis. De foto is er echt helemaal in verwerkt. Ook zit er een schroefje bij zodat je de foto zelf kunt ophangen waar je wilt. Hoe leuk is dat? Maar je kunt je foto ook laten drukken op plexiglas, aluminium, canvas, forex, tuinposten of behang. Je kunt zelf de gewenste groottes kiezen en de foto insturen. Alles geheel naar jouw wens.

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Vanaf 9,99 heb je al een leuk cadeau. Ik koos een foto van mij en mijn zusje met de hond. Een zeer dierbare foto. En wat is er nou leuker dan dat als Valentijnscadeau te geven? Niks toch.

Voor nog meer informatie kijk op: www.photogifts.nl –> ik ben een groot fan. Ik ben echt heel erg blij met mijn hart en ik ga het zeker in de toekomst nog een keer gebruiken. Of kijk op: http://www.photogifts.nl/foto-op-hout/

 

Lees ook:DIY: Ibiza armbandjes maken
Lees ook:Review Oriflame parfum ‘So Fever;
Lees ook:Een boek om helemaal vol te pennen!
Lees ook:Creëer zelf een sieraad met bijzondere boodschap
Lees ook:Liefde met Lize

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>