Liefde met Lize

Februari, de wind waait woest door je haren en bladeren in je gezicht maar niets kan je deren want het is de maand van de liefde. 14 februari, Valentijnsdag, komt al dichterbij en een leuke, liefdevolle verrassing is lastiger bedacht dan je denkt.

Gelukkig zijn er altijd mensen die het werk voor je doen. Mensen zoals Lize. Lize houdt van de liefde en van foto’s re-stylen. Ook voor  Valentijn.

Vorig jaar bewerkte Lize allerlei foto’s om uiteindelijk een mooie laptop te kunnen kopen van de euro’s die hiermee binnen kwamen rollen. Speciaal voor Valentijn heeft ze een nieuwe actie. Een foto van jou en je lover, in ruil voor een paar centjes. De foto krijg je terug, compleet gerestyled en hopelijk naar wens.

In ieder geval een leuk cadeau voor je vriend en voor Lize, die dan weer boodschapjes kan doen. Hieronder legt ze het zelf even verder uit!

Ps. Wees er snel bij! Lize maakt maar 100 originele kaarten, dus op is op!

Lees ook:Onze haat/liefde verhouding met huilen.
Lees ook:Liefde en drama aan de Hartenstraat
Lees ook:Valerio Zeno en Victoria Koblenko verdienen liefde
Lees ook:Johnny en Leontine helpen de liefde een handje
Lees ook:Bella zoekt ware liefde tussen vroegere vriendjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>