Review Oriflame parfum ‘So Fever;

Het is bijna Valentijn. Misschien heb je nog wel leuke tips nodig voor een cadeautje voor je vriendje. Ik kan je er alvast een geven. De parfum van Oriflame ‘So Fever’. Het leuke is, deze parfum is voor hem en haar. Dus ook jij kunt je hart ophalen aan deze heerlijke geur. ‘So Fever’ vertelt het verhaal van verleiden, lokken en provoceren tussen een man en een vrouw. Vandaag lees je alles over deze fijne parfum.

ik heb het vrouwen parfum getest en Tom de mannen parfum. Samen is het echt een hele goede combinatie. Leuk om als cadeautje te geven aan je vriend. Tom zei dit erover: ‘ik vind hem echt heel lekker ruiken. De parfum blijft lang hangen, maar ik ruik het na een aantal uur zelf niet meer. Maar anderen in mijn omgeving wel. Het is een vrij warme geur en ik draag hem dan ook meerdere malen per week. Leuke conclusie: door de wat houterige geur (lekker) is het leuk om er een goed glas rode wijn bij te drinken. Met een beetje een houtachtige smaak. Zo heb je niet alleen een perfecte match op wijn gebied maar ook op parfum gebied ’  Het is een sexy mannengeur.

En voor de ladies. het is sowieso leuk om deze geur cadeau te doen. De parfum ‘so fever’ voor vrouwen is zacht, maar toch kruidig. De geur blijft inderdaad echt lang hangen. Super lekker. Het is echt een zwoele en warme geur. Als je een avondje uitgaat is dit de parfum om mannen te versieren haha.

Dit is de beschrijving: So Fever Her Eau de Parfum opent met frisse topnoten van bergamot en zwarte bessen met een pittig accent van rode pepers. Het hart is bloemig en een tikkeltje fruitig dankzij gemberbloem, doornappelbloesem en mirabellen. De basis heeft sensuele, romige accenten van zoet sandelhout, rode en zwarte drop en gourmand vanille’. 

voor Valentijn en eigenlijk altijd is dit een ideale parfum.

  • Oriflame So Fever Her Eau de Parfum    € 39,00/50 ml.
  • Oriflame So Fever Him Eau de Toilette   € 37,00/75 ml.

Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Oasis Warm Sunset-collectie
Lees ook:Parfum One Direction 12 oktober te koop bij Douglas
Lees ook:Getest: oogschaduw Oriflame Gold
Lees ook:Speciale parfum Annayake voor jou en je vriendje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>