Creëer zelf een sieraad met bijzondere boodschap

In de webshop worldly treasury kun je naast bijzondere items uit de collectie ook een sieraad (ketting, armband, oorhangers) naar wens bestellen. Een super leuk, fashionable en uniek (december)cadeau om te geven of jezelf op te trakteren.

Je kunt kiezen uit verschillende materialen, die allemaal een speciale betekenis hebben. Denk aan edelstenen, schelpen en hout, maar ook wereldwijd bekende symbolen en mooie woorden. Voor iedereen is iets toepasselijks te vinden. Elk sieraad wordt met liefde verpakt als cadeau en voorzien van een kaartje met een mooie boodschap en eventuele uitleg van gebruikte edelstenen en symbolen.

Dit sieradenlabel is een schatkist vol natuurlijke materialen, inspirerende symbolen en mooie woorden uit alle windstreken. Edelstenen, schelpen en hout, verzamelt over de hele wereld, voeren de boventoon wat betreft materiaalgebruik. Ook wereldwijd bekende, inspirerende symbolen en woorden worden met zorg en liefde toegepast. Alle sieraden zijn handgemaakt, natuurlijk en uniek. worldly treasury streeft ernaar fashionable sieraden te ontwerpen waarmee je je kunt onderscheiden. Daarom biedt worldly treasury een breed en exclusief aanbod. Van elk item wordt er maar één gemaakt! Elke bestelling wordt verpakt als cadeau en voorzien van een inspirerende boodschap. Het is ook mogelijk om een sieraad op maat te laten maken. Perfecte, persoonlijke cadeautjes!

De collectie is alleen te koop via de webshop: www.worldlytreasury.nl.

Lees ook:Creëer een fotowand met de fotolijsten van HEMA
Lees ook:Vriendschapsarmbandjes vól symboliek
Lees ook:Hoe creëer je een gratenpakhuis?
Lees ook:Creëer jij de nieuwe Inglot zomer make-up look
Lees ook:Style Me Up!: ontwerp, creëer en steel de show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>